Sivut

24. syyskuuta 2013

Maanantain tölttäilyjä 23.9.

Eilen olin Valluilemassa tiellä, kun kentällä oli tunnit. Alkukäynneiksi kävin talsimassa lyhyehkön metsälenkin, jonka aikana pyrin saamaan ponin kuulolle. Vallu kuunteli alkumatkan todella hyvin pohjetta ja pidätettä, mutta kun lähdettiin tulemaan kotiinpäin alkoi ponin askel reipastua  ja joka pohje tarkoitti eteenpäin. Neuvottelin Vallun kanssa jonkin aikaa mistä nappulasta mihinkin päin liikutaan ja jatkoin sitten matkaa. Vallu ei oikein tykännyt ideasta mennä tallin ohi, mutta meni sinne minne halusinkin. Ensimmäinen tölttipätkä meni tosi hyvin, ponin malttoi mennä hidasta tölttiä ja oli kuulolla. Menin tietä pitkin edestakaisin pääsääntöisesti töltäten vähän eri tempoissa, mutta otin lopuksi myös laukkoja. Sain ihan hirmu hyvää lisättyä tölttiä yhden laukan jälkeen! :D Vallu vähän töltissä meinasi aina mennä omia menojaan, eikä olisi viitsinyt kuunnella minua yhtään. Laukassa se taas kuunteli todella hyvin avut. Kerran Vallu sai melkein sydärin kun kolme pyöräilijää tuli ihan taakse polkemaan ja suihkaisi ohi yhtäkkiä... Hetken sen jälkeen oli perä alla ja vauhtia ihan liikaa, mutta järkytyksestä toivuttuaan homma jatkui hyvin ;)

Loimituskausikin alkoi nyt, että kaipa se syksy on täällä nyt ja talvi tulossa :D

4 kommenttia:

  1. Valsi on söpö :3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi25.9.13

    Ei kai issikka nyt sentään vielä loimea tarvitse, jos ollenkaan..?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ratsastuksen jälkeen, kun on hikinen niin kyllä tarvitsee :)) Yhtälailla ne voivat vilustua kuin mikä tahansa muukin hevonen, jos laittaa ne ulos hikisinä alle 10 asteessa kovassa tuulessa :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina