Sivut

8. syyskuuta 2013

Valluilemassa 7.9.

Teidän piti saada tämä postaus alunperin videolle, mutta se meni vähän plörinäksi, joten saatte tämän päivä tallinkäynnin videolla.

Olin tallilla Vallun liikuttamassa ja pesemässä. Ratsastaessa Vallu oli aluksi sähläsählä enkä meinannut saada sitä keskittymään ollenkaan(toki myös ratsastajan ajatukset olivat hukassa...). Tein Vallun kanssa samaa ympyrää kuin Sirpan valmennuksessa. Vallu kaahotti menemään käyntiä ja minä epätoivoisesti etsin oikeaa asentoa ja yritin saada ponin menemään edes jotenkin. Sain itseni sekä ponin ajatukset koottua ja alkoi ympyrä sujumaan. Lähdin tekemään kahdeksikkoa samalla ajatuksella ja poni toimi hyvin, lukuunottamatta sen yrityksiä livistää avuilta aina kun ympyrä vaihtui. Ensimmäiset töltti pätkät sujuivat hyvin, mutta sitten mä hukkasin taas itseni ja poni levisi sillä sekunnilla. Otin takaisin käyntiin ja lähdin pyörittämään ympyrällä ponin takaisin kuulolle. Sain sen käynnissä aina kuulolle takaisin, mutta töltissä homma levisi sitten käsiin... Sain kuitenkin ihan hyviäkin pätkiä töltissä ja lähdinkin siitä sitten nostamaan laukkaa. Laukat onnistui tänään tosi hyvin, nosto oli rauhallinen ja laukkakaan ei ollut mitään päätöntä kaahausta vaan rauhallista. Laukkasin pääty-ympyröitä kumpaankin suuntaan ja otin sitten raville. Ravissa tein ympyröitä ja hain sitä rentoutta mitä ssain Sirpan tunnilla. Ravin jälkeen siirsin Vallun käyntiin ja kävelin loppukäynnit.


This we need more! :) Rentoa, rauhallista ja hidasta tölttiä :)) (Tässä kuvassa myös ratsastaja näyttää ratsastajalta eikä vaan perunasäkiltä ;;)) )   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina