Sivut

18. kesäkuuta 2015

Eurajoen ravien Issikkanäytös 13.6.

Jälleen saatte tyytyä videosta kaapattuihin kuviin :)
Viime lauantaina kurvailtiin Eurajoen raviradalle paikallisraveihin esiintymään issikkanäytökseen. Noukittiin matkan varrelta kyytiin yksi kanssaesiintyjä ennen kuin päästiin raviradalle. Vallu oli tosi lunkisti paikan päällä vaikka ympärillä oli vilinää, vilskettä ja paljon poneja :D

Lentävä ralliponny :D
Lämmitellessäni Vallu tuntui alkuun siltä kuin olisi lentoon lähdössä, mutta rauhottui ja rentoutui hieman kun kuljeskeltiin jonossa ja päästiin hölkkäilemään. Kuitenkin raviradalle esiintymään mennessä mietiskelin että mitenköhän tässä mahtaa käydä... 


Jännitys oli ihan turhaa, esiintyminen meni tosi hyvin! Vallu tuntui todella hyvältä, alkoi kuunnella ja haki oikeaa muotoa yms... Viime vuonnahan meillä oli käytännössä vain töltti ja passi, kun en muuta saanut ulos. Nyt jäi uupumaan vain ravi(passia ei edes kokeiltu) ja töltissäkin löytyi hidas sekä nopea tempo. Hitaassa töltissä Vallu sotkotti jalkojaan alkuun paljon, mutta löytyi se puhdaskin vaihde sieltä suht nopeasti. Raviin Vallu oli liian jännittyny ja menossa eteen, mutta ei haitannut menoa. Onneksi muutamat muut saivat ravin näytettyä. Laukassa Vallu nojasi ohjaan ja halusi vaan tykittää menemään vaikka eka pätkä piti mennä rauhallista laukkaa, joten sen jälkeen meillä oli väähän jarruongelmia.... Toisella laukkapätkällä sai painaa menemään ja sen teinkin! Hyvä etten itse jäänyt matkasta kun poni lähti kuin tykin suusta ja sitten mentiin lujaa :D Katsojatkin alkoivat hurrata ja taputtaa kun Vallu kiitää toisten ohi ihan hillitöntä lentoa :D Itseä lähinnä nauratti ja jarrutkin pelasivat vallan mainiosti kun poni oli päässyt hanattamaan ;) Lisätty tölttikin löytyi, tosin ensin oli vähän passitahtinen. Toinen pätkä tultiin lujaa puhdasta tölttiä! Hiukan Vallu jäykistyi liikaa, mutten halunnut vauhtia rajoittaa niin mentiin sitten lujaa ;)


Tässä hieman lateraalinen
Tässä puhdas ;)
 Oli kyllä hauskaa olla esiintymässä tuolla! Meitä oli esiintymässä yhteensä seitsemän ratsukkoa ja jokainen kyllä hoiti homman kotiin! Loppuun vielä videolla koko näytös ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina