Sivut

8. kesäkuuta 2015

Kuvapostaus: Laitumelle!


Eilen ponnyt pääsivät laitumelle, jossa saavat asustaa koko kesän. Kuvista voisi luulla, että vauhtia löytyi paljon, mutta valitettavasti vauhtia ei juurikaan löytynyt, mutta pari juoksuaskeleet saatiin taltioitua ;)
Kaikki ponit ovat nyt hyvinkin raukeita ja melkeinpä laiskoja tapauksia, kun saavat laitumella viettää yötä päivää aikaansa. Melkein aina joku löhöilee pitkällään maassa ja nautiskelee elämästään :D Poneja on kyllä tosi hauska seurata, kun huomaa niillä olevan tosi tiivis lauma. Jos joku haetaan pois ei kukaan löhöile maassa, mutta kaikkien ollessa paikalla saattaa kaikki neljä makoilla heinikossa pitkällään. Ja vaikka poneilla on iso laidun, ne laiduntavat aika pitkälti yhdessä samassa paikassa :)
Vallulle laitumelle pääsy ei tarkoittanut lomaa, vaan otuksella jatkuu hommat kuten ennenkin, mutta saa sitten muun ajan vain nautiskella laitumesta ja laumastaan ;)

Kaikki kuvat c) Sanni

































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina