Sivut

12. tammikuuta 2013

Tunnilla Vallulla 9.1.2013

Menin tallille vähän seitsemän jälkeen. Hain Vallun kamat + Vallun. Laitoin Vallun kuntoon ja odottelin, että päästäis lähtemään kentälle. Mentiin kentälle edellisen tunnin loputtua. Nousin Vallun selkään ja lähdin kävelemään uralle löysin ohjin. Aloin tekemään pysähdyksiä ja isoja ympyröitä. Kun Piia tuli kentälle, aloimme tekemään ympyröitä ensin käynnissä. Sitten aloimme töltätä pitkät sivut. Vallu kulki tosi hyvin ja jarrutti kun pyysin ymm... Sitten alettiin tölttäämään toiseen päähän pääty-ympyrää ja toiseen päähän käynnissä pääty-ympyrää. Lopputunnista Vallu alkoi väsyä ja kulki välillä hieman ravitahtisesti, mutta muuten kulki puhdasta tölttiä :)) Loppukäyntien aikana Vallu sai jonkun hepulin ja teki 180 asteen käännöksen ja otti spurtin kentän keskelle toisesta päädystä... En onneksi pudonnut :D

Tunnin jälkeen jäin kävelyttämään höyrykonettani(Vallua) kentälle ja kun Vallu lakkasi puuskuttamasta, niin vein sen talliin ja riisuin varusteet. Sitten loimitin sen ja vein tarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina