Sivut

27. tammikuuta 2013

Vallun kengitys&maastoilua 27.1.2013


Menin tallille 11 aikaan. Vallulla olisi tänään kengitys ja sitten lähtisin maastoon Sokan omistajan Suvin kanssa. Hain Vallun kamat ja otin pollen sisälle. Riisuin Vallulta loimet ja vein ne kuivumaan. Sen jälkeen puunailin Vallua ja odottelin Katria. Samalla otin Vallusta muutamia kuvia, joiden laatu on 10++ :)















Kun Katri tuli n.12 aikaan niin Vallu pääsi kengitettäväksi. Kun Vallu oli kengitetty laitoin sille varusteet päälle. Sitten lähdin Suvin kanssa rauhalliselle maastolenkille. Menimme Harvaperkon lenkin. Kävelimme suurimmaksi osaksi, mutta otimme muutamia hölkkäpätkiä. Matkaan meni n. 1,5h :)

Tullessamme takaisin tallille otin Vallulta varusteet pois ja loimitin sen. Sitten vein sen tarhaan ja heitin yksäritarhaan heinät.

Huomenna alkaakin sitten TET-viikko ja olen sen tallilla, joten varmaan tulee joka päivältä jonkin näköinen postaus :))

1 kommentti:

  1. terkkuja vallulle!♥
    blogin osoite vaihtui:
    http://viidellavaihteella.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina