Sivut

3. tammikuuta 2013

Vallun ratsastelua + juoksuttelua 2.1.2012

Kuvia ei valitettavasti tästä postauksesta löydy, kun kameran asetukset olivat väärin ;D

Olinpas Vallua vähän liikuttelemassa. Menin tallille joskus seitsemän aikoihin. Hai Vallun tavarat ja itse pollen. Harjailin Vallun ja sitten otin sen juoksutusliinan päähän ja suuntasin kentälle. Juoksuttelin Vallua liinassa hetken ja päästin sen sitten irti. Maiskautin kerran Vallulle ja se lähti heti ravaamaan ja laukkaamaan ympyrällä ympärilläni. Normaalisti Vallu ei edes aina viitsisi juosta.

Juoksutuksen jälkeen äiti haki Vallun varusteet ja varustoin Vallun. Nousin Vallun kyytiin ja lähdin tekemään ympyröitä ja kiemuroita. Piia tuli juttelemaan äitin kanssa ja puhuivat, että kuulemma Vallu, Arska ja Birk on uutena vuotena menny ympäri tarhaa ihan villeinä. Ratsastin Vallulla paljon kiemuroita ja ympyröitä. Otin hieman tölttiä, mutta Vallu ei aluksi ollut innokas kulkemaan rauhallisesti, vaan yritti kaahottaa menemään. Otin sitten ravipätkiä ja niissä kulki kivan rennosti. Otin hieman tölttipätkiä sekaan ja aina muutamia askelia välillä onnistuin saamaan Vallun menemään rennosti ja rauhallisesti.

Ratsastuksen jälkeen vein Vallun talliin ja otin varusteet pois. Laitoin Vallulle loimen päälle ja vein sen tarhaan. Sitten vein Vallun tavarat paikoilleen ja odottelin, että päästäisiin lähtemään tallilta, kun äiti suustaan kiinni. Lopulta päästiin lähtemään kotiin.


PS. Katselin blogin tilastoja ja huomasin, että blogini on jossain vaiheessa ollut linkitettynä hevostalli.nettiin, mutta ilmeisesti nyt poistettu... Jos jollain on jotain pienintäkään hajua mitä siellä on keskusteltu blogistani/miksi se on ollut linkattuna sinne, niin voisitkos laittaa s.postia minulle(janskis97@gmail.com)? :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina