Sivut

3. helmikuuta 2013

Ilveksen jälkiä metsästämässä Vallulla 3.2.2013


 Alunperin mun piti mennä tänään kentälle vän Vallua ratsimaan, mutta kun olin laittamassa Vallua kuntoon Piia tuli kysymään, että lähtisinkö hänen kanssaan maastoon katsomaan löytyisikös tuoreita ilveksen jälkiä, kun Johanna jo aikaisemmin tänään oli niitä nähnyt Harvaperkon lenkillä. Suostuin lähtemään maastoon Piian kansssa. Piia haki Eikan ja varustoi sen ja sitten lähdettiin maastoon. Hölkkäiltiin suurinosa lenkistä ja pysähdyttiin ihmettelemään niitä ilveksen jälkiä, kun ne löydettiin. Kuvaa en ottanut, mutta ne näyttivät kissan jäljiltä 5-8(ellei enemmäxP) krt suurennettuna.


 


 


Kun palattiin takaisin tallille, vein Vallun talliin, riisuin varusteet ja loimitin sen. Sitten päästin sen tarhaan ja menin kippaamaan Vallun myslit laatikkoon ja tutkiskelin Piian valjaita, aijon nimittäin ohjasajaa Vallua joku päivä :D Saa nähdä mitä siitäkin tulee :DD Ja sitten siivoilin äitin aiheuttaman sekasorron ylhäällä, kun etsi Vallun hokkeja sieltä, joita ei sitten löytynyt :D


 




 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina