Sivut

24. helmikuuta 2013

Karvamopon käynnistelyä 24.2.2013



 Täällä ollaan jälleen :) Hengissäki viel jopa :D Viikko meni suht nopeesti ja Cheek tuli myös koettua :)) Vetää aivan mahtavia keikkoja! (Ja ainavaan paranee, sain olla eturivissä ja sain Jarelta läpyn) Harmi, ettei nimmareita jakamaan ehtinyt.. Maybe next time ;D

Tänään menin tallille puol kahden aikaan ja vaihdeltiin aluks Piian kans kuulumisia. Lähdin sitten hakemaan Vallua. Otus juoksi ensin karkuun, mutta antoi kiinni sitten kuitenkin. Vein talliin ja varustoin sen. Sitten suuntasin kentälle.

Aluksi tein paljon käynnissä kiemuroita ja väistättelin. Ei tuntunut missään et poni ois ollu pari viikkoo lomalla, oli ihan mahtava; Väisti ja taipui, kun pyysi.

























Sitten otin muutamia hölkkäpätkiä. Töltissä Vallu tuntui hyvälle, hieman ravitahtinen, muttei pahasti, koska tölttäilin löysin ohjin rennosti. Eikä edes kaahaillut! :D Sitten otin vielä ravipätkän ja loppukäynnit. Sitten polle talliin, varusteet pois ja Vallulle loimi niskaan ja tarhaan päiväheinille.















Loman aikana tallille on tullut uusia polleja. Alla oleva kimo puokki ja musta shettis ovat hoidossa tallilla ja sitten tuli yksi issikka Sómi yksityishevoseksi.






Niin, meinaan koitta ohjasajaa Vallua joku päivä, kattoo mitä siitäkin sitten tulee. Kärryille se saattaa olla liian herkkis, mutta jos edes pääsis vähän ohjasajamaan ;D


Varustepostaus tulee, kun kerkiän kuvia ottamaan Vallun (miljoonista) varusteista :))


Täällä on arvonta käynnissä ;)

2 kommenttia:

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina