Sivut

27. helmikuuta 2013

Valluilemassa 26.2.2013



Tänään joudutte saatte tyytyä kännykkä laatuisiin kuviin... :))


Kävin koulun jälkeen Elviiran kanssa syömässä kaupungilla, jonka jälkeen iskä heitti meidän tallille. Vaihdettiin kouluvaatteeet tallivaatteiksi ja haettiin hepot. Laitettiin pollet kuntoon ja mentiin kentälle.

Nousin Vallun kyytiin ja lähdin tekemään kiemuroita ja ympyröitä. Vallu kompuroi aluksi vähän väliä, mutta osasyynä siinä varmasti oli erittäin syvä ura. Piia tuli kentän laidalle vaihtamaan muutamia sanoja ennen kuin tunnit alkoivat. Otin Vallulla tölttiä, ravia ja laukkaa. Töltissä Vallu vähän kaahotti, mutta ei pahasti. Ravi sujui hyvin ja naureskelin Elviiralle että menen Vallun kanssa koulukisoihin :DD Laukka sujui myös hyvin. Vallu olisi halunnut laukata enemmän, mutta meidän piti lähteä tekemään loppukäynnit maastoon, kun tunnit alkoivat. 

Käytiin sellainen pikku lenkki ja tultiin takaisin tallille. Vallusta valui vettä, oli ponin tullut vähän kuuma, kun joutui hommiin ja oli plussa asteita. Vietiin hepot talliin. Riisuin Vallulta varusteet ja loimitin sen. Sitten kävin viemässä sen tarhaan ja otin Elviirasta&Arskasta kuvia Elviiran puhelimella.



   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina