Sivut

3. helmikuuta 2013

Maastoilua Vallulla 2.2.2013



VAROITUS!

Tämä postaus tulee sisältämään paljon (tylsiä) maisemakuvia :DD


Olin Suvin&Sokan kanssa maastoilemassa. Menin tallille 12 maissa ja hain Vallun. Harjasin Vallun ja sovitin sille loimea, jonka sain joululahjaksi Piialta. Ja varustoin Vallun. 






Suvi tulikin tallille kun harjailin Vallua ja haki Sokan. Jonkun ajan päästä marssittiin kentälle ja noustiin heppojen kyytiin ja suunnattiin nokka(turpa) kohti maastoja.







Maastossa rupateltiin paljon kaikennäköistä ja mentiin hölkkää ja laukkaa. Polleilla oli virtaa ja ne olisivat halunneet mennä lujaa, mutta yritettiin niitä sitten himmailla. Yhdellä peltojen välisellä alueella kun mentiin, niin pellolla oli joku autonsa kanssa keräämässä puita ja Vallu sitä hieman kyttäili, muttei sen suurempaa sanonut. 












































Lenkin jälkeen vein Vallun takaisin talliin ja loimitin sen. Sitten pääsi nauttimaan auringon paisteesta tarhaan :)) Ja minnä lähdin kotiin.





  .... Ensin etsitään hyvä paikka....





 .... Sitten asetutaan makuulle....





..... Sitten piehtaroidaan nautinnollisesti....








 ..."Osaan istua!"....



.... Sitten noustaan ylös ja ravistellaan kokovartalo ravistuksella itsensä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina