Sivut

9. helmikuuta 2013

Ratsastamasa Vallulla & Lellulla 9.2.2013




Menin tallille n. 12 aikaan, hieman jälkeen. Kävin hakemassa Vallun kamat ja omat ratstastusvarusteeni ylhäältä ja lähdin hakemaan tarhasta Lellua. Harjailin ja varustoin Lellun. Sitten suuntasin sen kanssa kentälle. Tein paljon kiemuroita ja ympyröitä ja otin hölkkäpätkiä. Tölttiä koetin hakea ja sainkin muutamia hyviäkin pätkiä. 





















Lellun hoidettuani hain murmelini eli Valluttaren eli Vallun. Harjailin ja varustoin sen. Sitten lähdin lampsimaan kentälle sen kanssa. Vallun kanssa tein kahdeksikkoa, tölttäilin, ravailin ja laukkailin. Vallulla oli ylimääräistä virtaa ja munkaan keskittyminen ei ollut 100%, joten ratsastuskin näytti varmasti siltä.. Hehehe... Mutta esim. ravissa ja laukassa tuli hyviä pätkiä. Töltistä ei sitten puhutakkaan ;D










































Vallun ratsastettuani talutin sitä ikuisuuden, jotta lakkaisi puuskuttamasta. Sitten vein sen talliin ja riisuin varusteet. Loimitin pienen höplähuuleni ja se pääsi sitten sotatantereelle(=tarha), jossa oli hetki sitten ollut täysi vilinä päällä, kun Birk ja Arska riehuivat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina