Sivut

10. helmikuuta 2013

Lumisateessa maastoilemassa Vallulla 10.2.2013




Menin tallille 13 aikoihin ja hain Vallun kamat ylhäältä. Johanna oli laittamassa Blondia ja Johku Lellua kuntoon, kun kävin hakemassa Vallustajan. Hakiessani Vallua tarhasta sain olla silmä tarkkana, etten saa kahta riehuvaa karvakasaa niskaani. Ja tietysti Vallu oli vielä tarhan perimmäisessä nurkassa ja tuijotteli maisemia ja kehtasi vielä lähteä karkuun kuin menin sen lähelle... Sain sen kuitenkin helposti kiinni ja hinasin talliin. Harjailin ja varustoin otukseni ja siten lähdimme lumisateeseen maastoilemaan.

Maastossa polleilla oli paljon virtaa ja vauhtikin sen mukaista. Vallua ei kiinnostanut kiitää täysillä muiden perässä vaan laukkaili reipasta vauhtia jäljessä. Yhtään mörköä ei tältä matkalta bongattu, vain yks auto pellolla, jota piti vähän kyttäillä. Lenkki sujui hyvin. Takaisin tullessa tulimme alas heppojen kyydistä ja talutimme jonkin matkaa niitä.
















Tallille takaisin tultuamme vein Vallun talliin ja riisuin varusteet. Päästin sen irti karsinaan ja vein varusteet pois. Sinä aikana Vallu oli käynyt piehtaroimassa ja sain sitten harjata sen uudestaan. Sitten heitin loimet päälle ja jäin kuvailemaan Vallua ja Arskan&Runen leikkiä(josta parhaat otokset alempana).





                                             Totesin et kivasti lunta tossa katolla, minkä alapuolel on rappuset tonne ylös^^










                    Jos keulii liikaa...

                      ... voi käydä näin...











       *Hali*






     *Hali*



             He hurjat :D



                                              Täs vaihees Vallu sanoi, et painukaa kuuseen painimaa :D


Nyt mun polleni jää lomalle pariksi viikoksi, joten eipä tännekkään mitään postausta taida sinä aikana tulla :) Teen parin viikon päästä sen erikoispostauksen aiheesta: Vallun varusteet :)


                                             Lomalainen osaa ottaa heti rennosti ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina