Sivut

3. maaliskuuta 2013

Ratsastustunti Vallulla 28.2.2013

Mentiin tallille seitsemän maissa. Hain Vallun kamat& Vallun. Vallulla oli "kaunis" hokin reikä jalassa, joten odottelin, että edellinen tunti loppuisi ja kysyisin Piialta, että voinko Vallulla tulla tunnille. Piia vastasi, että voisin mennä Vallulla tunnille. Joten laitoin sille sitten varusteet ja lähdin kentälle.

Kentällä nousin Vallun selkään. Piia selitti tunnin aiheesta, joka oli taivuttaminen. Lähdettiin uralle ja tehtiin ympyröitä ja tarkisteltiin, että polle rehellisesti taipuu. Sitten otettiin myös tölttiä ja töltti ympyrää. Vasemmassa kierroksessa Vallu puski keskelle eikä millään olisi taipunut vasemmalle, siinä sai sitten tapella sen kanssa. Oikea kierros oli sitten helpompi, muttei sekään mennyt niin hyvin, kuin yleensä. Lopputunnista taivutettiin hevosia paljon pienillä ympyröillä.

Tunnin jälkeen vein Vallun talliin ja riisuin siltä varusteet. Sitten loimitin sen ja annoin myslit. Sen jälkeen Vallu pääsi tarhailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina