Sivut

8. maaliskuuta 2013

Kentällä pyörittelyä 7.3.2013




Meidän vakiotunti peruuntui, mutta menin silti Elviiran kanssa tallille liikuttamaan karvakamut. Menin tallille puoli 7 aikaan. Autoin Elviiraa viemään vedet Eikalle&Mustikalle, jonka jälkeen lähdimme hakemaan Vallua&Arskaa tarhasta. Hain Vallun tarhasta ja vein talliin. Joku oli jälleen kerran rei´ittänyt Vallun jalan hokilla, reikää en löytänyt, mutta verta karvoissa. Harjailin ja varustoin Valuun,  jonka jälkeen lähdin luistinrataa(=pihaa) pitkin kentälle.

Kentällä nousin Vallun kyytiin ja lähdin tekemään kaikenlaisia kiemuroita ja ympyröitä. Vallu taipui todella hyvin. Sitten aloin ottamaan tölttipätkiä pitkillä sivuilla suuntaa vaihdellen välillä. Sen jälkeen tein koko kentän kokoista kahdeksikkoa töltissä. Se ei sujunut niin hyvin, kuin olisi voinut, koska Vallu olisi halunnut vain lisätä vauhtia. Otin hetken käyntiä ja tein taas kaikenlaisia kiemuroita. Vaihdoin suuntaa ja lähdin väistättelemään Vallua töltissä. Vallu väisti tosi kivasti ja myötäsi jopa niskastaan. Otin myös muutamat laukkapätkät, jonka jälkeen otin loppukäynnit.

Vein Vallun talliin ja otin siltä varusteet pois. Vallu sai loimen päälleen ja ruokaa naaman eteen. Syötyään se pääsi tarhailemaan ja jaoin muille hepoille kaurat&heinät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina