Sivut

29. maaliskuuta 2013

Tunnilla 28.3.2013

Menin tallille seitsemän aikaan. Hain Vallun kamat ja Vallun. Harjailin otuksen ja varustoin sen, pinkkien putsien sijaan tungin ponille kantapainot. Sitten lähdin ulos tallista odottelemaan edellisen tunnin loppumista. Kun tunti loppui, menin kentälle kera muut tuntilaiset.

Tunnilla teimme ensin käynnissä harjoituksia ja sitten lähdimme tölttäilemään pääty-ympyröitä. Vallu meni aluksi hyvin, mutta sitten katosi jarrut. Poni olisi halunnut kiitää menemään ja minä sitten yritin sitä hidastaa parhaani mukaan. Ihan viimeisillä tölttipätkillä Vallu kuunteli tosi kivasti ja myötäsi niskastaan itsensä pyöreäksi. Sitten vain loppukäynnit.

Tunnin jälkeen vein Vallun talliin, riisuin varusteet, loimitin ja vein tarhaan. Sitten vein Vallun kamat ylös ja odottelin iskää hakemaan kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina