Sivut

9. maaliskuuta 2013

Maastoilemassa 9.3.2013


Kuvien (c) Elviira, paitsi piehtarointi kuvat^^


 Menin tallille 11 aikaan ja odottelin, että kello tulisi 12. 12 aikaan minulla, Anulla, Elviiralla & Sädellä oli kokous huomisesta keppihevostapahtumasta. N. 13 aikaan lopeteltiin kokous ja lähdin Elviiran kanssa hakemaan Vallua& Arskaa ja Anu Perlaa maastoreissua varten. Varustoitiin hepat ja lähdettiin lenkille.

Maastolenkin aikana juttelimme niitänäitä ja hölkkäilimme ja laukkailimme. Maastoreissu sujui hyvin, eikä yhtään moottorikelkkailijaa tai muutakaan kammottavaa tullut vastaan. Lumessa "jouduimme"(siis hepat) tarpomaan jonkin matkaa, kun pellon reunaan oli ihan kivasti tuiskannut lunta. Myös laukkapätkillä oli lunta jonkin verran, juurikin tuon tuiskaamisen takia.















 Tallille palattuamme vein Vallun talliin ja riisuin siltä varusteet. Vallu sai loimen päälleen ja ruokaa turvan eteen ja jäi karsinaan syömään. Sillä välin kävin jakamassa varsatarhaan kaurat ja heinät Sikulle&Ivankalle. Sitten kävin Vallun viemässä ulos ja jaoin heinät yksäritarhaan ja odottelin äitiä hakemaan.



 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina