Sivut

16. maaliskuuta 2013

Valluilemassa 16.3.2013



Olin herättelemässä tarhaan juurtunutta karvamammuttia hommiin. Aamulla kävin äitin kanssa Agrimarketissa ostoksilla ja sitten tulimme tallille. Katsoin Heidin yksityistuntia ja kuvasin. Sitten kävin viemässä yhden säkin Vallun ruokaa talliin ja yhden äiti hinasi vintille. Otin Vallun tavarat ja vaihdoin itsellenikin kypärän päähän. Hain karvaolion tarhasta ja toin talliin. Harjasin Vallun ja laitoin sille sitten juokstusvyön ja viritin juoksutusliinasta ajo-ohjat ja suuntasin kentälle.






Kentällä ohjasajoin Vallua jonkin aikaa. Aluksi herra olisi vain halunnut kiitää menemään, mutta loppua kohden rauhoittui, kun tajusi ettei saisi juosta. Vallu toimi muuten erittäin hyvin, mutta aluksi ei olisi malttanut seistä paikoillaan pysähdyksessä. Ajettuani jonkin aikaa vein Vallun talliin ja vaihdoin satulan selkään.









Menin Vallun kanssa takaisin kentälle ja hyppäsin pollen kyytiin. Tein paljon taivutuksia ja pohkeenväistöä. Vallu kuunteli hyvin ja oli hyvällä tavalla herkkä. Aluksi kylläkin Vallu oli sitä mieltä, että yksi pohje tarkoittaa hölkkää. Töltitkin sujui hyvin, mitä nyt pientä hienosäätöä vailla, mutta eipä ainakaan kaahaillut menemää. Sitten loppukäynneissä vielä väistättelin ja pyörittelin Vallua ympyröillä ja kiemuroilla. Sitten poni talliin, loimi päälle ja ruoka nassun eteen. Vallun syötyä vein sen tarhaan päiväheiniä syömään ja lähdin kotiin :))


Ps. Sadannen postauksen täyttyessä tulee kysymyspostaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina