Sivut

30. maaliskuuta 2013

Maastoilemassa 30.3.2013



Menin tallille vähän ennen 12. Hain Vallun kamat ja Vallun. Harjailin Vallun ja laitoin varusteet. Juttelin Piian kanssa samalla eilisestä valkusta ja  odottelin, että Heidi saisi Hélan kuntoon. Lähdin siis Heidin kanssa maastoon. Kun ponit olivat valmiit, talutin Vallun kentälle ja nousin selkään. Odottelin hetken, että Heidi pääsisi Hélan kyytiin ja sitten lähdimme maastoon.

Menimme ns. normitunnin lenkin aika rentoa vauhtia. Aluksi Vallu olisi halunnut paahtaa täysillä, mutta tein väistöjä paljon peräkkäin ja poni tajusi ettei voi mennä täysillä. Lumet oli kivasti sulanut laukkapätkiltä, joten ei jouduttu laukkaamaan lumihangessa. Vähän Vallu ihmetteli kohtaa jossa ennen on ollut iiiso kasa jotain kantoja ja oksia olikin poissa. Muuten lenkki sujui hyvin ja Vallukin oli mukavan rento ja reipas.

Lenkin jälkeen vein Vallun talliin, riisuin varusteet ja loimitin sen. Kuvailin hetken Vallua ja sitten vein sen tarhaan nauttimaan auringosta ;)) Itse vein Vallun kamat pois ja lähdin kotiin.


Tätä mieltä Vallu oli maastolenkistä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina