Sivut

31. maaliskuuta 2013

Ohjasajoa & maastakäsittelyä 31.3.2013



Menin tallille kera äitin joskus viiden jälkeen. Hain Vallun tavarat ja sitten itse pollen. Vein Vallun talliin ja hinkkasin karvoja irti. Vallu kun meinaa pudottaa kaikki karvat nyt kerralla pois ;) Sitten laitoin Vallulle juoksutusvyön ja viritin juoksutusliinasta ajo-ohjat ja lähdin kentälle.



Ohjasajoin Vallua jonkin aikaa. Vallu toimi tosi kivasti, vastasi hidastuksiin ja liikkelle lähtöihin melkein heti. Vähän sain kyllä hoputella, että poni viitsisi kävellä vähän reippaammin. 







Kun olin ohjasajanut aikani otin Vallulta ohjat & vyön pois ja otin vähän maastakäsittelyä. Lähinnä tein käynnissä kiemuroita ja pysähdyksiä niin, että Vallu kulkee vapaana lähelläni. Pari kertaa poni lähti omille teilleen, mutta kun pysähdyin se tuli luokseni. Väistättelin sitä myös, johon vastasi todella hyvin. Otin myös hölkkää, meni kaaaauan aikaa ennen kuin Vallu viitsi ravata. Aluksi se vain käveli perässäni kun juoksin. Loppujen lopuksi kun Vallu lähti ravaamaan se sai isot kehut ja namia. Ravipätkää ei videolle tallentunut, koska kuvaaja kuvaili siinä kohtaa kentän aitaa... 








Lopuksi otin vielä Vallun kanssa vähän pään venyttelyä ja kumarruksen. Rapsuttelin Vallua ja löysin jonkun tosi makean kohdan kun alkoi ylähuuli heilumaan ;)) Otin Vallun kiinni ja talutin talliin. Otin varusteet pois päältä ja vein sen tarhailemaan. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina