Sivut

3. maaliskuuta 2013

Maastakäsittelyä 1.3.2013

Minä tosi fiksun näköisenä ;D Mut Vallu <3 br="">

 Perjantaina menin Elviiran kanssa tallille puol 7 aikaan. Hain Vallun kamat ja Vallun. Elviira haki Arskan. Harjailtiin pollet ja lähdettiin kentälle vähän tekemään maastakäsin harjoittelua niiden kanssa.

Aluksi taluttelin Vallua ja sen jälkeen ohjasin sen ympyrälle ja juoksuttelin liinassa ravia ja käyntiä. Aluksi Vallu kuunteli hyvin, mutta kun sai ravata se ei olisi millään malttanut hidastaa, mutta hidasti kun aikansa sitä pyysi hidastamaan. Liinassa juoksuttelun jälkeen menin hetkeksi kentän ulkopuolelle seisoskelemaan, kun Elviira päästi Arskan irti ja teki sillä tavoin maastakäsin harjoituksia. Kun Elviira lopetti, menin Vallun kanssa kentälle takaisin. Päästin sen irti ja lähdin kävelemään niin, että Vallu seurasi perässä. Hölkkäilin myös vähän ja sitten ihan vain pysähdyksiä ja muita sellaisia.

Alla huonolaatuinen video tuosta, että Vallu seuraa minua irti ollessaan :))









Sen jälkeen vietiin Elviiran kanssa pollet tarhaan ja kamat pois. Sitten lähdettiin tekemään iltatallia. Tehtiin ensin kaurat valmiiksi ja sillä välin äiti heitti heinää hepoille. Jaettiin kaurat ja sen jälkeen laitoin Illusialle silmätipat ja lähdettiin kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina