Sivut

23. maaliskuuta 2013

Tunnilla 21.3.2013

Menin tallille 7 jälkeen. Hain Vallun kamat ja Vallun. Harjasin ja varustoin Vallun. Sitten odottelin, että edellinen tunti lopettaisi, että meidän tuntimme pääsisi alkamaan. Kun edellinen tunti oli loppumassa, me hipsimme kentän laidalle odottamaan pääsyä kentälle.

Kentällä nousin Vallun kyytiin ja odottelin, että muut tuntilaiset on kyydissä. Lähdettiin uralle kävelemään. Aloitin Vallulla väistättelemässä sitä kulmissa ja ympyröillä pyörittelyä + jarrujen testaukset. Sitten alettiin tehdä ensin kummassakin päässä pääty-ympyrää ensin käynnissä ja sitten töltissä. Lopulta pääty-ympyrät muodostivat koko kentän kahdeksikon jota sitten mentiin. Vallu olisi vain halunnut mennä täysillä ja minä yritin sitä himmailla. Tunnista jäi vähän huono fiilis, kun ei oikein mennyt niinkuin halusin ja ponikin vain kiihdytteli...

Tunnin jälkeen riisuin Vallun ja loimitin sen. Kävin viemässä sen tarhaan ja jaoin heinät kaikille hepoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina