Sivut

21. maaliskuuta 2013

Maastoilua 19.3.2013



Menin tallille vähän jälkeen puoli 6. Hain Vallun & kamat. Laitoin Vallun kuntoon ja odottelin, että Johanna ja Heidikin olisivat valmiita. Kun he olivat valmiit, menimme tallin pihalle ja noustiin heppojen kyytiin. Lähdettiin kohti Harvaperkkoa.


Maasto meni hyvin ja hauskaa oli, vaikka Vallu kuvitteli näkevänsä joka pusikossa ja oksassa mörön... Ja hyppeli tien toiselta laidalta toiselle, myös laukassa. Virtaakin poneilla oli ja sai himmailla jonkin verran, ettei ihan täysiä oltaisi kiidetty menemään.






Tuuleeko? :D

Anna mulle leipää ;)

Tallille palattuamme pidimme kuvaussession, eli minä kuvasin Johannaa&Arskaa ja Heidiä&Hélaa. Sitten laskeuduin Vallun kyydistä ja talutin sen talliin. Otin varusteet pois ja nakkasin loimet niskaan ja poni pääsi takaisin tarhailemaan.




Ps. Kysymyksiä saa edelleen lähetellä ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina