Sivut

17. maaliskuuta 2013

Maastoilemassa 17.3.2013


Menin talille vähän ennen 12. Tarkoituksena lähteä Heidin(&Hélan) kanssa maastoilemaan. Hain Vallun kamat ja sitten lähdin metsästämään pollea. Haettuani Vallun seisoskelin sen kanssa pihalla ja syötti sille leipää(Pullapolle;D ).



Vein Vallun talliin. Harjailin Vallun ja laitoin varusteet päälle. Sitten suunta kohti kenttää.


Kentällä nousin Vallun kyytiin ja odottelin, että Heidi nousisi Hélan kyytiin. Pyörähdettiin pari kierrosta kentällä ja sitten suuntasimme maastoon.





Maasto meni hyvin, tosin hiihtäjä ja kaksi moottorikelkkailijaa nähtiin. Hiihtäjää Vallu vähän kyttäili, muttei sanonut mitään erikoista. Moottorikelkkojen äänen kuullessani tultiin heppojen selästä alas ja katsottiin mistä kelkat menivät. Ei onneksi tullut ohi vaan menivät mettään vähän matkan päästä meistä. Takaisin heppojen kyytiin ja matka jatkui. Hepoilla oli vähän virtaa, laukatkin meinasivat mennä kaahailuksi, mutta ponit hidastivat kun pyydettiin. Takaisinpäin tullessa Johanna tuli Arskalla meitä vastaan ja käveltiin sitten loppumatka yhdessä tallille lisälenkin kautta. Tallilla oli pakko ottaa kuva Illusiasta ja Mellusta kun nukkuivat maaten ihan lähekkäin.

Vein Vallun takaisin talliin ja loimitin sen. Sitten kävin heittämässä sen pihalle ja vein kamat pois. Johanna meni heittämään päiväheiniä ja minä menin seuraksi paalia ihmettelemään. Yksäreille heiniä viedessä vähän sählättiin ja naurettiin Arskaa, joka kulki pää kärryissä vaikka kärryjä liikutettiinkin. Sitten lähdin äitin kanssa kotiin ja tiistaina takas ;)




Ps. Ihan kivasti kysymyksiä on tullut, mutta lisää saa(pitää!) lähettää ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina