Sivut

24. maaliskuuta 2013

Vallua kiusimassa 24.3.2013



Menin tallille vähän jälkeen 11. 12 alkoi heppakerho, joka kesti pari tuntia. Sen jälkeen minä ja Elviira söimme eväät ja lähdin metsästämään karvamammuttiani. Hain Vallun ja huikkasin Elviiran ottamaan Vallusta ja minusta vuosipäivä kuvan. Vallu ei meinannut malttaa seistä paikoillaan vaan pyöri ja hyöri eikä ymmärtänyt, miksi ihmeessä siinä nyt seistiin.



Kun saatiin kuvaus sessio hoidettua, vein Vallun talliin ja varustoin sen. Sitten menin kentälle ja nousin Vallun kyytiin. Lähdin tekemään ympyröitä ja muita kiemuroita. Aluksi Vallu oli melko jännittynyt, mutta rentoutui kun aikani pyöritin sitä. Aloin ottamaan tölttipätkiä, ensin lyhyitä, mutta lopulta tein ties mitä kiemuroita ja kaamuroita. Ajoittain Vallu kulki kivasti rentona pää alhaalla, mutta välillä taas pää lennähti ylös. Otin pari laukkapätkää ja lopuksi ravissa vielä pyörittelin hetken. Sitten loppukäynnit ja taluttelut.

Märkä poni ratsastuksen jälkeen ;D

Vein Vallun tallin seinustalle, tosin ensin olin pyytänyt riimun tallista, ja otin varusteet pois. Loimitin Vallun ja vein tarhaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina