Sivut

27. marraskuuta 2013

Parin päivän puuhastelut

Böö :D

 MAANANTAI 25.11

Vallu sai vapaapäivän pientä ja lyhyttä talutuskiekausta lukuunottamatta. Joka paikka on ihan jäässä ja ponilla kesäkengät alla, joten eipä paljoa liikuskella missään.. Rakenneltiin Sannin kanssa ponien talvitarhaa eteenpäin, saatiin lankoja vedettyä, mutta sitten ne langat loppui :D


"Mä en ainakaa oo tulossa mihinkään"





Viisaat xd




 TIISTAI 26.11.

Tänään Vallulla oli kengitys sekä poni pääsi testaamaan uusia vauhtimonojaan pellolle liinan päähän. Kengityksessä Vallu ei oikein ois malttanu seistä loppuun asti vaan alkoi puolessa välissä kuopimaan ja tekemään jotain omiaan. 

Liinassa ponilla oli EVVK- asenne. Jarrut oli ainoat, jotka toimi. Ei oikein ponia innostanut juoksennella, kun kaverit jäi tarhaan ja olihan tää toinen kerta kun hänen tarhailuaan häiritään. Sain kuitenkin ponin liikkeelle ja innostuihan se tekemään jotain moovejaan vähän. Loppukäynnit kävin taluttaen ympäri peltoa, pienellä metsäkaistaleella :)



Mä tuuun.....


Uudet vauhtimonot jalassa ;)



 










KESKIVIIKKO 27.11.




Tänään kävin Vallun kanssa vähän maastoilemassa hienossa säässä. Alkulenkistä poni koitti kääntyillä kotiin, koska ei ois halunnut lähteä maastolenkille mutta kun päästiin tarpeeksi kauas kotoa niin lakkasi pelleily ja alettiin kulkemaan niin hienosti. Poni oli alkupelleilyjen jälkeen innokkaana lenkkeilemässä :D Muutama ohikulkija meni ohi ja yhden kohdalla oli lähellä etten alkanut nauramaan, kun moikkasin häntä[en siis tuntenut&aikuinen ihminen oli] niin tämä tuijotti takaisin silmät ihan ammollaa, hyvä ettei päästä pudonnut :D Siinä kohtaa ajatteli, että onko nyt niiin outoa kun moikataan, mutta ilmeisesti on... Pari tuntematonta pikku poikaa kyllä reippaasti moikkasivat takaisin, mutta ei tämä yks aikuinen... Puolessa välissä matkaa poni alkoi taas huudella Selmalle, joka tietysti vastasi ja sitten tulikin ponille kiire kotiin ja mentin loppulenkki niin vauhdikkaasti  että.. :D

Cindy


Innokkaana lenkille menossa





Lenkin jälkeen loppukäyntejä köpsöttelemässä


Lenkin tiedot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina