Sivut

17. marraskuuta 2013

Tölttitreenailua




Video on laadultaan vähän huono, mutta koittakaa kestää ;D

Tänään Vallu pääsi vähän pellolle tölttitreeneihin. Äiti oli tsekkaamassa, että näyttikö poni ihan hirveältä sekä otti muutamat kuvat & videot. Alkuun tein Vallun kanssa kahdeksikkoa ja hain sitä rennommaksi ja paremmin kuulolle. Sain Vallun ihan hyvin kuulolle, jonka jälkeen lähdin tölttiin. Töltissä Vallu kulki oikeaan kiertoon tosi kivasti, vaikkakin vähän liian korkeassa muodossa, mutta hidasta ja tasaista tölttiä. Vasempaan kierrokseen poni taas alkoi rullaamaan ja koitti laukalle ja sitten menin itsekkin ihan solmuun... Sain silti vasempaankin kierrokseen ihan hyviä pätkiä töltissä. Otin laukan ja laukkasin ympyrällä. Kerrankin nousi heti ekaksi oikea laukka eikä väärää :D Laukan jälkeen vaihdoin suunnan ja poni olisi halunnut jatkaa samantien laukalla, mutta sain vähän himmailtua ja pidettyä töltillä jotenkuten :D Vähän se yritti kaahailla ja pomppia laukalle, mutta kyllä sain sen iha ok:sti pysymään töltillä. Muutaman hyvän tölttiaskeleen jälkeen nostin laukan ja laukkailin ympyrää, jonka jälkeen menin ottamaan tielle kaikki askellajit ja kävin kävelemässä loppukäynnit. Poni oli tänään tosi hyvän tuntuinen, vaikka vauhtivaihde olikin jäänyt vähän päälle.

Eilisestä maastolenkistä sen verran että; Sanni katsoi Sport Trackerista huippunopeudeksi 31.2km/h Cindyllä ja Vallu meni vielä kovempaa :DD Että kyllä sitä hurjaa vauhtia ponitkin etenee ;)

Luukkutoiveita saa edelleen ehdotella!!

1 kommentti:

  1. tosi kivan näköstä tölttiä, puhdasta ja ylvästä :) kivan tuntuinen blogi muutenkin!

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina