Sivut

24. marraskuuta 2013

Maastoilua & mätkähdys


Tänään olin maastoilemassa Sannin&Selman kanssa. Käytiin heittämässä sellainen parin tunnin keikaus, jossa ei kommelluksilta säästytty. Meillä oli mukavan rento maasto, loikittiin ja kierrettiin kaatuneiden puiden yli, hypittiin ojien yli ja samoiltiin umpimetsässä.  Ilma oli hieno, vaikka välillä tuli taivaan täydeltä rakeita eikä ihan pieniä sellaisia... Lenkin puolessa välissä sattui ensimmäinen kommellus, nimittäin Sannilta meni ohja rikki... Onneksi oltiin metsässä eikä tiellä laukkaamassa :D Sanni solmi ohjan kiinni kuolainrenkaaseen ja matka jatkui. Loppumatkasta, ihan viime metreillä oli mun vuoro tehdä jotain viisasta. Vallu teki jonkin omalaatuisen moovin ja minä en ollut mukana, jolloin sitten mätkähdin pollen pehvan kautta jäiselle tielle. :D Että näin tänään....


 


Jännästi oli järvi jäätynyt vain osittain :D Toi valkonen siis jäätä ja sinertävä sulaa :D







Kivasti oli puita kaatunut metsässä :0

Selman jäljet :3


Lenkin tiedot :D Ihan en tohon maksiminopeuteen luottaisi, tai en usko et noin kovaa muka mentiin Vallun kans :0


 Maastolenkin jälkeen käytiin ajelemassa Cindyllä ja rakennettiin talvitarhaa lisää :) Lyötiin kaikki tolpat maahan ja seuraavaksi onkin sitten lankojen vetäminen sinne :)) Sitten ootellaan että tulis pakkasta vähän enemmän ja lunta niin ponit pääsee uuteen talvitarhaan ;)


  



 
Video vähän meni pilalle, mutta koittakaa kestää yhtäkkiä vaihtuvat pätkät :D


Osallistukaa ihmeessä Rouskutellen- blogissa olevaan arvontaan! :)

 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi24.11.13

    Video ei toimi, ainakaan minulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ittellä ainakin toimii :) En sitte tiiä miksei sulla toimi.... :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina