Sivut

18. marraskuuta 2013

Uusia varusteita testaamasa ;)



Tänään käytiin äitin kanssa Agrissa ostamassa Vallulle rehua ja samalla matkaan tarttui heijastinratsastusloimi, joka pääsi tänään testiin. Lähdettiin Sannin kanssa maastoon ja kierrettiin sellanen peruslenkki, mitä nyt on tässä pimeellä tullut kierrettyä. Mulla oli uus otsalamppukin ja oli kyllä tosi tehokas! :D Vallu oli todella mukava koko lenkin, mitä nyt vähän innostui menemään reippaampaa vauhtia varsinkin laukassa. Ensimmäinen tölttipätkä oli todella hyvää hidasta tölttiä, mutta sitten poniin iski vauhtimato eikä se millään olisi viitsinyt mennä mitään hidasta tölttiä vaan tarjosi vauhdikkaampaa menoa, mutta hidasti [pariksi sekunniksi] kun pyysin sitä hidastamaan.

Huomenna Vallu saakin sitten tod.näk. juoksennella liinan päässä ja ottaa vähän rennommin ;D

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19.11.13

    Kiva heijastinloimi:) onko tuossa loimessa muuten vuori, jos on niin eikö Vallulla tule kuuma sen kanssa, kun ei ole klipattu? Itse olen kanssa etsinyt heijastinloimea mutta olen miettinyt että tuleeko ponille sitten kuuma kun on vuori ja tätä meidäb ponia ei ole klipattu. Joten olisi kiva kuulla kokemuksia:)

    VastaaPoista
  2. Ei, tuossa ei ole vuorta :) Se on sellainen, että siellä on aavistuksen täytettä välissä, muttei miteen huomattavasti :) Ja ei Vallulle tullut sen enempää hiki kuin normaalistikkaan vaikka tuo oli päällä :)) Ja hyvin tuo pysyi paikoillaan vaikka tuulikin maastolenkillä aika reippaasti :D

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina