Sivut

16. marraskuuta 2013

PPPP (Ponin Parin Päivän Puuhat)

Mun pikku satuponi :3

TORSTAI 14.11.

Mentiin äitin kanssa Baldurille. Meillä ei ollut tuntia, mutta liikutimme Rekun ja Tirrin. Mä menin Rekulla. Lähdin tekemään Rekun kanssa käynnissä ympyröitä ja pysähdyksiä, jotta saisin Reksan hereille. Rekku oli alkuun vähän hitaamman puoleinen eikä oikein väistänyt pohjetta, mutta alkoi mukavasti pehmenemään kun tein ympyröitä. Väistättelin Rekkua myös ihan pohkeenväistöllä. Otin vähän tölttiä, jossa Rekku meni mielestäni hieman paremmin kuin viime tunnilla, mutta tiedä sitten :D Ravia en saanut tällä kertaa Rekulta, mutta ei sille sitten vaan mitään voi ;) Tunnin aikana Rekku vähän säikkyili kun Tea sekoili kentällä, kun yksi meidän vakkaritunnilta ratsasti sillä. Rekku oli todella mukavan tuntuinen ja oli yllättävän reipas alusta asti, vaikks vähän tahmailikin ;)


Karvainen karvapallero ;)

PERJANTAI 15.11.

Ensin; Happy Birthday for Me! :D 16 vuotta tuli mulle tänään täyteen mittariin ja kävinkin parin kaverin kanssa keilaamassa ja kaverit oli yötä meillä ;) (++ Nimpparit on kans :D)

Mutta ennen keilausta kävin juoksuttamassa Vallun liinassa. Alkuun poni seilaili ja tallusti eikä viitsinyt huomata minua, kun yritin hidastaa, mutta alkoi vähän mieleen muistumaan miten kuunnellaan juoksuttajaa kun muutaman kerran vähän reilummin huomautin asiasta. Ensimmäiselle hölkkäpätkälle Vallu lähti omalaatuisten hyppyjen ja etujalkojen huiskinnan saattamana ja yritti laukkaakin tarjota. Vallu oli innoissaan kun sai liinan päässä vähän laukata reilummin, kun pellon pohja oli sen verran hyvä. Loppua kohden alkoi poni hiukan väsähtää kun juoksutin sitä vähän kaltevalla pinnalla, jossa oli ylä- ja alamäkeä. 



 LAUANTAI 16.11


Tänään kävin aamulla tekemässä Sannin kanssa aamutallin, koska Sanni oli ollut meillä yötä. Heitettiin hepoille aamuruoat, vietiin heinät tarhaan ja kuskattiin ponit tarhailemaan. Selmalla ja Vallulla oli vähän neuvottelua heinälaarin luona, kun koittivat kummatkin syödä samasta kulmasta :D Saivat sitten sovittua asiansa ja jäivät mutustelemaan heiniä ;)




Iltapäivällä tulin takaisin tallille. Ensin Sanni ratsasti Selman ja mä olin esteitä nostamassa sekä räpsin muutaman kuvan. Sannin ratsittua Selman, lähdettiin Vallulla & Cindyllä maastoon. Käytiin yks mettälenkki ja sen lisäksi Pajaretken lenkki. Vallu oli ihan intoa piukassa koko lenkin, mutta pysyi hyvin kuulolla kuolaimettomilla, yhtä pätkää lukuunottamatta, vaikkei Vallu siinäkään käsistä mitenkään lähtenyt, mutta sen verran oli vauhtia ja intoa ponilla että arvelutti jarrujen toimivuus, mutta kyllä ne sieltä löytyi kun vähän haki :D 

Alla tämän kuun rakenne kuva + viime kuun, klikkaamalla saa kuvan isommaksi :D

Rakennekuva ;) Klikkaamalla isommaksi :D (Huomioikaa, että alemmassa kuvassa Vallu seisoo aavistuksen alamäessä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina