Sivut

3. marraskuuta 2013

Parin päivän puuhat [Paljon kuvia + video]


Torstaina mulla oli ratsastustunti Baldurilla. Menin Fergulla. Mentiin melkein koko tunti käyntiä ja harjoiteltiin oman asennon löytämistä. Alkuun mulla ja Fergulla oli erimielisyyksiä suunnasta ja kaikki muutkin nappulat vähän hukassa, mutta kylä ne sitten löytyi jotenkuten. Vasen kierros sujui hyvin, Fergu kuunteli ja sain pätkittäin myös suht hyviä pätkiä tölttiä. 



Perjantaina kävin laittamassa Vallun ruoat ja putsaamassa sen karsinan ja hieman harjailin Vallua. Lauantaina kävin juoksuttelemassa Vallua. Vallu oli kerrankin reipas juoksutettava, alkuun vähän meinasi unohtua juoksuttajan kuunteleminen, mutta kyllä se sieltä löytyi. Ensimmäiselle hölkkäpätkälle Vallu lähti omalaatuisen hyppypompun kera. Ponia vähän viirotti muutenkin liinan päässä ja omalaatuisia loikkia tuli enemmänkin. Kyllä se poni aina rauhoittui kun pyysi ja hirmu lujaa en uskaltanut antaa sen mennä kun pelto oli hieman märkä.












Tänään(3.11) olin Sannin&Selman kanssa maastossa. Käytiin tsekkaamassa maastolenkki, jonne "eksyttiin" silloin kun ponit olivat viettämässä päivää meillä.  Tällä kertaa ei kuitenkaan jouduttu rämpimään metikössä, vaan löydettiin se ihan oikea lenkki. Vallu oli oikein kiva ratsastaa, hiukan sillä oli kiire Super raketti- Selman perään, mutta malttoi kuunnella silti minuakin. Loppulenkistä Vallu koitti monta kertaa kääntyä takaisin päin ja kun se pääsi kääntymään lähti marssimaan heti tulosuuntaa... Älykäs? Not... Videollakin yksi tällainen kääntyminen, kun en saanut kamera kädessä estettyä sitä kääntymästä.


















Syömässä lenkin jälkeen :)


1 kommentti:

  1. Ihana blogi:) mäkin vuokraan kahta issikkaa ja ne on niin ihania<3 omia persoonia kaikki :D! Ja sun ulkoasu on tosi hieno!
    http://training-diaries.blogspot.fi

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina