Sivut

30. lokakuuta 2013

Tölttitreeniä ja sähellystä

Tänään ajattelin, että vedämpäs tölttitreenit tänään Vallulla.

Menin ensin pellolle tekemään alkuun käynnissä kahdeksikkoa. Aluksi Vallu sähelsi ja höntäsi jotain omiaan, mutta sain sen keskittymään kahdeksikkoon. Käyntiä Vallu kulki todella kivasti, paikoitellen nosti selän ja itsenään käyttöön ja ai että se tunne, kun Poni nostaa itsensä kunnolla töihin! :)

Tölttiä kun lähdin ottamaan ei ollut mitään tietoa mistään työskentely fiiliksekstä... Vallu kaahotti tölttiä  ja aina kun hidastin se hidasti käyntiin asti. Kun tappelin aikani Vallun kanssa pellolla, otin muutamat laukat molempiin suuntiin(kerrankin oikea laukka kumpaankin suuntaan! Sii oon ylpee) päätin mennä tielle koittamaan miten siellä sujuisi. Tiellä Vallu näki muutamia "mörköjä", mutta muuten kulki todella kivasti. Hidas tölttikin löytyi nopeasti! :)

Huomenna Vallulla on vapari, kun suuntaan ratsitunnille :)

(Vanhempaa kuvaa jälleen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina