Sivut

27. lokakuuta 2013

Pieni poni, keskikokoinen poni ja iso poni ;))

Klikkaamalla isommaksi ;)

Juu, Oikein viisas otsikko xD

Juu eli tänään ponit pääsivät yhteen, mutta sitä ennen saivat olla erillisissä tarhoissa hetken sekä kävin Sannin&Selman kanssa maastossa.


Karsinassa eilen illalla :)

Eilen illalla :)

Nomnomnom...

Cindykin tuli tsekkaamaan tilanteen

Hurrja Selma hyökkää aidalle ;D

Ounou, se tuli juomaan O_o


Aamulla kun vietiin otukset pihalle Vallu meni omaan pikku tarhaan ja Selma&Cindy viereiseen tarhaan. Selma ja Cindy olivat hurjan kiinnostuneita Vallusta, mutta Vallua kiinnosti vain nenun edessä ollut heinäkasa. Selma ja Cindy olivat ihan ihmeissään ja kävivät vuorotellen kyttäämässä Vallua aidan luona :D Selma ihmetteli ja puhisi, kun Vallu tuli juomaan ihan nenän eteen, mutta Valluapa ei kiinnostanut sitten yhtään...

Kun heinät olivat kadonneet parempiin suihin napattin Sannin kanssa pollet talliin ja varustoitiin Selma&Vallu maastolenkkiä varten. Kierrettiin sellainen rennon rempseä lenkki, ihan vain palauttelua Vallulle eilisistä kisoista. Vallu ei ollut moksiskaan uusista maisemista, mutta pari peuraa ja postilaatikkoa järkytti ponin mielenrauhaa hetkeksi. Käytiin meidän pihassa kääntymässä ja mentiin takaisin Sannin luo.

Kun oltiin saatu ponit hoidettua ja loimitettua vietiin ne tarhaan ja päästettiin irti, kaikki samaan. Selma juoksi Vallun perässä alkuun kaikkialle ja kiljumista kuului kyllä ihan kiitettävästi.. Cindy ei oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä :D Ehkä kuvat kertoo enemmän kuin 1000 sanaa ;)










Vallu: "Heiii, Selma sä kurvasit mun tielle!"




Cindy: Ööö...




Cindy: Ööö.. Mitä te teette? :o











Possujuna ;)



Selmalle tuli kiire Vallun luo, kun Cindy oli siellä xd











Cindy: "Uskallanko koskea tohon?"

Cindy: "Apuaaaaa...."

Cindy: "...."

Cindy: "Hurrjaa, uskalsin koskea sun häntään"


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tähän loppuun esittelen teille Cindyn & Selman eli Vallun tarhakamut:







Selman Usva
"Selma"
Suomenpienhevonen
Tamma
s. 2008

Selma on Sannilla ylläpidossa oleva tammuska, isolla T:llä. Selma on yhtä aikaa ihana, söpö, nätti, toimiva, epätoimiva, tamma, lohikäärme :D Eli vähän vaihtelevia mielialoja ja tammamaisuutta löytyy :D Selma osaa olla halutessaan oikein hieno ratsu, mutta huonoja päiviäkin mahtuu Selmalle mukaan, jolloin sitten ei mikään taida onnistua. Selma on hyvin energinen nuori neiti ;) Sannin blogista voi lukea lisää Selmasta :D





Niittykorven Cindy
"Cindy"
Shetlanninponi
Tamma
s. 2009

Cindy, pieni, pyöreä ja pippurinen! :D Lutuinen otus, joka on vähän aina pihalla maailman menosta ;) Cindy on Sannin oma otus. Cindy osaa olla myöskin kiltti ja lutuinen, mutta se on jääräpäinen ja ilkikurinen ;) Keksii kyllä kaikenmoista, jos vain huomaa tilaisuutensa tulleen. Sannin alla kulkee hienosti  ja he ovat muutamat kisatkin kiertäneet. Cindy tykkää ajolenkeistä ja onkin sinne aina innoissaan lähdössä(välillä jopa ilman kuskia xd). Cindystäkin voi lukea lisää Sannin blogista :)

8 kommenttia:

  1. Luulin Cindyä issikaks! :D Voitko tehä joku kerta sellasen postauksen, että Vallu olisi kirjoittanut sen? :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi27.10.13

    oudonnäköinen karsina, eikö tuo lamppu ole aika vaarallinen tuolla karsinassa, vai hämääkö vain että lamppu on karsinassa. Mäkin luulin että toi cindy on issikka :DD on vaan tosi iso ja massakas shettikseksi, kuinka korkea se on, osaatko sanoa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lamppu hämää :)) Ja Cindy on ylikorkea shettis, varmaan joku 110cm korkea :))

      Poista
    2. Anonyymi27.10.13

      Aa okei:) onko lähistöllä/samassa kylässä muuten paljon muitakin hevosia, jos on niin millaisia? Käytkö niiden kanssa maastossa?:)

      Poista
    3. No, tässä 3 km säteellä on yhteensä 10 hevosta :) Että on niitä aikas paljon! :D Suokki valta täällä päin on, mutta sitten löytyy lämppäriä, puokkia, shettistä ja issikkaa :) Ehkä mahdollisesti saatan käydä joskus maastossa muidenkin kuin Sannin kanssa :D

      Poista
    4. Anonyymi27.10.13

      Oho, sehän on oikein hevoskylä sitten:)

      Poista
  3. Kiva postaus :)

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina