Sivut

2. lokakuuta 2013

Tämän päivän ratsasteluja


Tänään Ratsastin kaksi heposta. Ensin pääsin kokeilemaan pitkästä aikaa "normi"hevosta eli Suomenhevosruuna Miroa. Alkuun kun nousin Miron kyytiin ja lähdin liikkeelle sen kanssa, olin ihan hukassa. Alkuun en saanut sitä toimimaan millään tavalla, mutta lopuksi sitten jo jotenkin. Ratsastin paljon käyntiä ja kokeilin, miten poni toimii. Ravissa Miro oli tosi kiva, sillä on todella mukava ravi istua. Tein ympyröitä ja siirtymisiä. Laukkaakin kokeilin, mutten saanut nousemaan; Miro vain lähti kiihdyttämään ravia ja sitten oltiinkin ihan hukassa, että mitenpäin se poni hidastikaan :D Loppukäynnit kävin tekemässä maastossa, jossa Miro rauhoittui ja malttoi kävellä, kun kentällä meni sellaista käyntiravia :D Miro oli kyllä todella hauska otus ratsastaa, vaikken yhtään kyllä osannut sillä mennä :D














Miron jälkeen ratsastin vielä oman karvamurmelin eli Vallun. Menin Vallun kanssa tiellä, koska kentällä alkoi tunnit. Alku- ja loppukäynneiksi kävin pienellä maastolenkillä. Aloin ottamaan tietä edes takaisin hidasta tölttiä. Hidas töltti löytyikin tänään todella hyvin! Vallu malttoi kuunnella minua ja vastasi apuihin nopeasti oikealla tavalla. Otin Vallulla myös laukkaa, joka meni todella hyvin. Olen kyllä todella tyytyväinen tämän päivän ratsastuksesta! Sain todella hyviä pätkiä hidasta tölttiä! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina