Sivut

18. lokakuuta 2013

Hieno poni

Otsikosta voikin jo päätellä miten meni tänään Vallun ratsastus. Ratsastin kentällä samaa harjoitusta kuin Sirpan valmennuksessa toisella tunnilla. Eli pienellä ympyrällä hitaasti ja tempon vaihtelua kun menee koko kentän ympäri. Alkuun Vallu oli tahmatassu, mutta sain sen heräteltyä jonka jälkeen oli hirmu kiva ratsastaa. Käynnissä Vallu kulki todella kivasti pyöreänä koko selän läpi ja töltissäkin vauhti pysyi maltillisena. Ensimmäinen laukannosto oli jotain todella mahtavaa, se koko laukkapätkö jonka laukkasin! Poni kulki pyöreänä ja oikein tunsi kuinka se pyöritti laukkaa! Mieletöntä! :) Vasempaan kierrokseen lisätyt sujuivat hyvin, poni ei rullannut juuri ollenkaan, mutta oikeaan kierrokseen poni halusi vain laukata. Kaiken kaikkiaan poni oli tosi hieno tänään! Jäi kyllä hyvä fiilis ratsastuksesta. :)) Kuva on vanha ;)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19.10.13

    Toteutatko sen videopostauksen, josta joskus mainitsit, toisi kivaa vaihtelua blogiin:) käytkö paljon muuten hoitelemassa muita hevosia/poneja, olisi kiva myös kuulla postauksia mahdollisesti niistä, eikä aina vain Valsista, vaikka söpö poni hän onkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videolla teen varustepostauksen heti, kun saan tavarat järjestykseen.ja Vallun muuton suoritettua. Muista videopostaus jutuista meni vähän materiaalit hukkaan/en kuvannut kaikkea tarpeellista :)) Mutta kyllä teen joskus videopostauksen, kun saan muuttohommat ja arjen rullaamaan.

      Käyn kaverini luona hänen kanssaan hänen ponejaan hoitamassa aina välillä ja Vallun muuton jälkeen varmaan vielä useammin tulee niihin koskettua(:D), voisin tehdä niistä erillisen postauksen tässä kun kerkeän :)) Ja alkaa tulemaan useammin muistakin hepoista juttua, kun alan käymään tunneilla muilla kuin Vallulla :) Toki blogin pääpaino on Valsissa, jotenmuista ei usein tule postauksia :))

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina