Sivut

23. lokakuuta 2013

Maastoilua 22.10

Piti jo eilen tämä postaus tehdä, mutta se sitten unohtui :D Huomatkaa, että postaus on kirjoitettu eilen, siksi lukee mm. tänään ;)

Tänään olin Vallulla maastossa - ekaa kertaa yksin. Kävin Harvaperkon lenkin heittämässä, vähän jänskätti että miten sujuu, kun eka kerta yksin maastossa. Hyvin sujui, turhaan jännitin. Poni oli melkeimpä kivampi, kuin kaverin kanssa. Malttoi kuunnella todella hyvin, sain hidasta tölttiä paljon ja pitkähköjäkin matkoja. Otin välillä laukkaa ja ravia, joissa poni meni hyvin ja kuunteli. Ratsastajalla vaan välillä lähti mielikuvitus laukkaamaan ja ties mitä mörköjä kuvittelin mistäkin risahduksesta. Maastosta tulin hyvällä fiiliksellä! :) Poni oli hieno, maasto meni hyvin ja munkaan mielikuvitus ei ihan kokonaan riehaantunut ;D

Vallu muuttaa tämän viikon lauantaina Luvian kisojen jälkeen :) Mutta tulkaa ihmiset ihmeessä Luvian ratsastuskoululle tsiigaamaan Issikoiden askellajikisoja lauantaina klo 10 alkaen ;)) Mä oon siellä kisaamassa T1 ja V1 luokissa :))

Remppaan blogin ulkoasua, joten saattaa joissain välissä näyttää sekasorrolta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina