Sivut

20. lokakuuta 2013

Tiellä hölköttelyä

Tänään mulla oli aamupäivällä 2x heppakerho, jonka jälkeen ratsastin Vallun. Aluksi menin Vallulla kentällä samoja juttuja kuin Sirpan valmennuksessa ja kun poni kulki hyvin hilpaisin tielle. Tiellä menin hidasta tölttiä, joka sujui hyvin ja poni malttoi kuunnella. Muutaman laukan jälkeen ponin innostus nousi ja kuuntelu laski, joten lopuksi ei meinannut tulla mitään järkevää mistään. Loppukäynnit kävin köpöttelemässä pienen maastolenkin.
Minulta on toivottu, että kertoisin muistakin hepoista välillä kuin Vallusta. Voin tehdä postauksen, jossa esittelen kaverini heposet, joiden kanssa tulee melko useasti jotain puuhattua kaverin kanssa. Mutta koska tämä on Vallun ja minun blogi, postaukset kertovat pääsääntöisesti meistä. Tosin muuton jälkeen tulee muitakin otuksia useammin mukaan teksteihin. :)

Haluaisitteko lukijat, että tekisin jonkun mielipidepostauksen? Aiheita voi heitellä :)

8 kommenttia:

  1. Anonyymi20.10.13

    Millainen Vallun tuleva talli on? Pääsetkö sielläkin valmentautumaan näin useasti mitä tälläkin tallilla vai kenties enemmän, vai miksi vaihdat tallia, kenties laadukkaampaan vai? :)
    Anteeksi jos utelen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallista en saa kertoa, koska kaverini isä ei halua. Ja Vallu muuttaa siis kaverini luo. Valmennuksissa käyn nykyisellä tallilla, että Vallu sitten aina kuskataan valmennukseen. Muuton syynä on oikeastaan se, että sitten Vallu on lähempänä ja pääsen käymään tallilla useammin. :)

      Poista
    2. Anonyymi21.10.13

      Aa okei, eli kyseessä ei ole ns. kunnon talli, vaan ihan joku yksityinen:)

      Poista
  2. Anonyymi21.10.13

    onko vallu omas? vai miksi sinä saat ratsastaa sillä niin paljon, vuokraatko tms?

    VastaaPoista
  3. Oma on niin siksi saan ratsastaa sillä niin paljon kun haluan :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi22.10.13

    Saatko ottaa kuvia vallusta sieltä tallista, niin ,että sitä tallia näkyy vai tuleeko sitten kuvattomia postauksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia tulee samalla tavalla kuin aikaisemminkin :)) Ehkä jopa enemmän ;))

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina