Sivut

26. lokakuuta 2013

Kisapäivä & Vallun muutto


Tänään mulla oli Luvialla kisat. Kisasin luokat T1 ja V1. Ensimmäiseksi mulla oli T1 suoritus, mutta sitä ennen verkkasin maneesissa kun pääsin sinne väsätylle baanalle ratsastamaan. Verkassa Vallu tuntui todella hyvälle, kuunteli ja toimi niinkuin halusin. T1 luokka meni pehvalleen, koska ulkona satoi vettä ja mun hanskat & ohjat kastuivat eikä mulla ollut niissä mitään pitoa. Vallu meni muuten hyvin, mutta lisätyssä töltissä rikkoi laukalle, juurikin sen takia etten saanut pidettyä edestä tarpeeksi vastaan mitä pohkeilla pyysin. Pisteitä sain 3.8 & 3.8?, en ihan tarkkaan muista :D

V1 luokka meni hyvin, Vallu oli kuulolla ja teki kuten pyysin, mutta mulla oli sama ongelma kuin T1 eli ohjat eivät meinanneet käsistä pysyä... Pisteiksi kuitenkin tuli 4.3 & 4.3, jos oikein muistan. Kumpaankin suoritukseen olen tyytyväinen, vaikka pisteet vähän alakantissa olikin. Poni toimi hirmu hyvin ja maneesin pohja oli todellatodella hyvä! :) Niin, ykkössija kummastakin luokasta, tosin vain yksi ruusuke kun T1 ja V1 laskettiin pisteet yhteen.



Kisojen jälkeen Vallulla oli edessä vielä muutto uudelle tallille. Aluksi kun tultiin tallille Vallu vähän pällisteli maisemia, mutta otti tosi easysti koko homman. Vallu pääsi karsinaansa tutustumaan ja myöhemmin vielä vähän kävin kävelyllä sen kanssa. Illalla Vallu jäi tyytyväisenä syömään heiniä tarhaan :) Huomenna Vallu pääsee tutustumaan paremmin tarhakamuihinsa :)

 
You are my sunshine <3 br="">

11 kommenttia:

  1. Anonyymi26.10.13

    Mikä tän tallin nimi on jonne Vallu muutti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä ei ole nimeä :)

      Poista
    2. Kummitätini luokse tietääkseni. Käyppä katsomassa www.zanzkuz1.blogspot.fi, tai jotain sellaista

      Poista
  2. Anonyymi27.10.13

    Miks te vaihoitte tallia? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähempänä olevan sijainnin vuoksi :)

      Poista
  3. Anonyymi27.10.13

    Tallista kuvia, sekä kentästä ja muusta ympäristöstä:) olisi kiva kuulla myös tallin muista asukeista, mikäli omistajat antavat luvan:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saa tehdä tallista mitään erillistä postausta :) Kuvia ympäristöstä tulee kun otan Vallusta kuvia :) Hevosista voin kertoa kun tänään pääsen kotiin, mutta niihin voi tutustua; http://zanzkuz1.blogspot.com

      Poista
  4. Anonyymi27.10.13

    Kivaa varmaan nyt kun Vallu asustaa lähempänä:)
    tässä muutamia postaus ideoita, varustepostaus, esittely blogeista joita seuraat (tyyliin vaikka 5-10 parhainta) tai sitten videopostaus, niitä on kiva katsella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksista :)) Varustepostauksen olen ajatellut toteuttaa videolla :D

      Poista
  5. Anonyymi27.10.13

    Kysymyksiä mitä tuli mieleen :)

    -Kuinka usein putsaat Valsin varusteet?
    -Käytätkö Vallulla pinteleitä?
    -Tuliko Vallum "mukana" varusteet, vai jouduitteko ostamaan uudet?
    -Kun hankkii hevosen, niin miten kannattaa valita tallipaikka?
    -Jouduitko suostuttelemaan vanhempiasi ostamaan vallun? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaukset:

      - Ööh... Putsaan Vallun varusteet tosi harvoin :D Silloin kun aikaa ja innostusta xd
      - En käytä pinteleitä :)
      - Vallun mukana tuli joitain varusteita, mutta jouduttiin ostamaan tavaraa :)
      - Noh, kannattaa katsoa talli, joka on suht lähellä että pääsee helposti käymään, sitten kannattaa miettiä että mitä tahtoo hevosella tehdä eli jos haluaa maastoilla paljon, niin ei kannata valita tallia jossa ei pääse maastoilemaan ja sitten tietyseti että haluaako pihaton vai karsinan ja tallin ilmapiiri ja muiden kokemuksia kannattaa kuunnella, muttei uskoa kaikkeen :)) Sitten kannattaa miettiä kuinka usein haluat että heppasi saa heinää, se vaihtelee talleittain... , Siinä kai ne tärkeimmät... Tai itselle ei ainakaan tule juuri nyt mieleen muuta :)
      - En joutunut, selitys siihen löytyy; http://valsijajanina.blogspot.fi/2013/03/hervar-fra-gudenadalen-172004-532012.html + http://valsijajanina.blogspot.fi/p/vallun-aikaisemmat-puuhastelut.html :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina