Sivut

13. lokakuuta 2013

Kuukauden rakenne kuva + maastoilua


Alla rakennekuva tältä kuulta ja vertailun vuoksi ylempi kuva on viime kuukauden rakennekuva :) Karvaa ainakin jollei muuta :D Klikkaamalla saa isommaksi.



Tänään olin Heidin kanssa maastossa. Käytiin Harvaperkon lenkillä ja sieltä sitten mentiin metsään seikkailemaan, kun Piia sanoi että siel metsässä saa käydä rämpimässä. No, eihän me Heidin kanssa sitten maltettu olla katsastamatta tätä metsää, joten.siellä sitten rämmittiin ja ylitettiin muutama oja. Vallu tuntui alkumatkasta todella hyvälle, oli hyvin kuulolla, mutta takaisin päin tullessa vähän alkoi ratsastajan ajatukset karkailemaan ja sitä myötä myös poni. Metsässä Vallu oli oikein hieno mönkkäri, rämpi ihan poluttomissa paikoissa sujuvasti eikä ojatkaan tuottaneet mitään ongelman poikasia. Poni oli hieno ja oli kiva päästä vähän rämpimään umpimetsään ja ylittelemään kunnon ojia, kun viimeksi sitä pääsi tekemään kun ponit olivat meillä kotona käymässä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina