Sivut

19. lokakuuta 2013

Ohjasajoa

Tänään olin aamupäivällä Agrimarketissa ostoksilla, Vallu sai heijastinputsit & -rintaremmin, biotinia, linimenttiä, tilsakumit, hokkiavaimen ja Greenlineä.
Iltapäivällä kävin ohjasajajamassa ja irtijuoksuttamassa Vallua. Ohjasajossa ei tänään oikeen sujunut, poni meni kyllä hyvin, mutta minä olin ihan solmussa uusien ohjien kanssa :D Irtojuoksutuksessa alkuun poni viitsi juosta, mutta lopuksi se taisi kyllä olla minä joka juoksi eniten :D Loppuun otin vielä hieman irtona seuraamista ja kävin raipalla koko ponin läpi.

Vallu sai tänään ensimmäistä kertaa Greenlineä ja ilmeisesti rakastui siihen :D Nuoli kippaansa ihan tyhjäksi ja senkin jälkeen vielä ;)


 
 


Teen videolle varustepostauksen ja Vallun ruokinnan, kunhan saan tavarat kuriin ja järjestykseen & Vallun muuton suoritettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina