Sivut

18. toukokuuta 2014

Kaksi pientä ponia vedessä kahlailee ;)


Huh, lämpötila hyppäsi tänään +20 paremmalle puolelle, joten ratsastus sai luvan jäädä tänään ja tänään vain rentoiltiin.

Tallilta Sannin kanssa suunnistettiin kera ponien meille vähän mutustamaan vihreetä ruohoa ja kahlailemaan jokeen. Ohjasajoin Vallun meille ja takaisin. Vallu toimi siinä tosi hyvin, mitä nyt vähän väliä kyseli joidenkin tienhaarojen kohdalla, että josko käännyttäis sinne :D Takaisin päin tullessa otettiin muutamat hölkkäpätkät ja meinas multa leuka loksahtaa maahan ja silmät pudota päästä kun Vallu tarjosi tölttiä ohjasajaen!! :00 Se ei oo ikinä ennen tarjonnut tölttiä niinkun ihan itse, ottaa yleensä vaan ravia. Ratsastajan kanssa toki tölttää, mutta muuten :D Ihmetytti hieman, mutta hyvä vaan että tölttäilee muutenkin kuin ratsastaessa ;)




Meillä syöteltiin ponskeja hetki ennenkuin siirryttiin lutraamaan jokeen. Ponit tyytyväisinä imuroivat ruohoa massuunsa eikä ainakaan Vallu meinannut malttaa lopettaa ruohon popsimista kun siirryttiin jokirantaan. Alkuun Vallu meinasi ettei tasan ole tulossa jokeen, koska polku jokeen on aika jyrkkä. Päästettiin Cindy edellä ja sinnehän se poni tallusteli :D Vallun kanssa rannalla keskusteltiin hetki, mutta lopulta Vallukin uskaltautui polkua pitkin veteen. Vallu jonkin verran alkuun ja sitten tallusteltiin vedessä edestakaisin. Vallua kiinnosti koko ajan vain vedessä olevat kasvit ja puskat, jotka ponin mielestä olivat suurta herkkua. Innostui Vallu kuitenkin vähän leikkimään vedessä eli kauhoi etujaloilla vettä ja tunki naamaansa veteen, jossa sitten heilutti sitä :D Jokileikkien jälkeen ponskit saivat parturoida nurmikkoa ennenkuin lähdettiin tallustamaan takaisin tallille päin ;)





"Jos mää vähän roiskin?" :D




Kenkien vaihto ja takaisin tallille :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina