Sivut

26. joulukuuta 2012

Hankirallia Vallulla 26.12.2012


Jihhuuu, olin Vallun kanssa koittamassa tänään vähän tuota hankirallia, eli mentii umpihangessa kaikkia askellajeja, paitsi et en töltänny :D Oli eka kerta ikinä ainaki mulle, Vallusta en tiedä et onko sillä ralliteltu pellolla ennen(tai meidän tapauksessa heppojen kesälaitumella ;) ). Menin tallille äitin kanssa joskus yhen aikaan ja hain sitten Vallun tavarat ja Vallun tarhasta. Harjailin Vallun ja sitten poni juoksutusliinan päähän ja kentälle purkamaan ylimääräisiä virtoja. Vallua ei kyllä liinan päässä juoksentelu ois pahemmin kiinnostanut, mutta juoksipa sitten kun käskettiin.... Eirikurkin innostui tarhassa rallittelemaan :D







Juoksuttelun jälkeen äiti jäi taluttelemaan Vallua kentälle ja minä lähdin hakemaan Vallun varusteet tallista. Varustoin Vallun ja kiipustin kyytiin. Tein pari kierrosta kentällä tarkistellen, että avut toimii ja suuntasin kulkuni sitten kesälaitsaa kohti.



Laitsalle päästyä kävin näyttämässä Vallulle sinisen tynnyrin, jota se katsoi ensin epäilevästi. Se jälkeen ratsastelin ensin käynnissä ympyröitä ja kiemuroita ja tarkisteltiin vähän pohjaa. Sitten pyysin Vallun ravaamaan ja ravattiin jonkin aikaa ja vaihdettiin laukkaan. Laukkailin pisin laitsaa, välillä vähän vauhdikkaammin ja välillä vähän rauhallisemmin. Sitten otin hetkeksi käyntiin ja sitten vielä vähän ravia ja laukkaa.














Sitten sai hankiralli riittää täksi päiväksi ja lähdin takaisin tallille päin käynnissä.






Tallilla äiti jäi kävelyttämään Vallua ja minä menin tekemään kaurat valmiiksi kaikille hepoille. Kun Vallu lopetti puuskuttamisen äiti toi sen talliin ja heivasin loimet päälle ja myslikippo turvan eteen ja polle sai jäädä hetkeksi karsinaan.




Lähdin jakamaan muille hepoille kaurat ja hain sitten Vallun tarhaan. Sillä aikaa äiti innostui kuvaamaan hiirtä, joka koitti mennä syömään Vindan kaurakipon lähelle. Vein Vallun kamat ylös ja lähdettiin sitten kotiin.






Ps. Kuvapostaus tulee varmaan huomenna :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina