Sivut

7. joulukuuta 2012

Kisat Tuulensillantallilla 6.12.2012




Ensiksi haluan toivottaa kaikille HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ! :D



Tänään olin kisoissa Vallulla. Aamulla mentiin aikaisin tallille ja lastattiin auto ja hain sitten Vallun tarhasta. Mukaan lähti Piia Eirikurin kanssa ja sitten äiti. Hepat saivat loimet niskaan ja sitten lastattiin ne traileriin. Eikka ja Vallu ei ollut koskaan ennen ollut samassa trailerissa samaan aikaan, mutta eipä pojat toisiaan kuin vilkaisseet. Sitten itse vaan autoon ja parin tunnin matka alkoi....

Perillä Tuulensillantallilla purettiin hepat ulos autosta ja lähettiin metsästämään karsinapaikkoja. Karsinapaikat löytyi ja laitoin Vallun sinne. Vallun mielestä karsinassa oleva olkipelletti oli hirveen hyvän makuista ja mutusti sitä hetken siinä sitten. Otin Vallulta kuljetussuojat pois, mutta jätin loimen päälle. Hain Vallun tavaroita autolta talliin ja sitten sainkin jo alkaa laittamaan Vallua kuntoon. Olin itse silti hieman aikataulusta jäljessä ja ehdinkin vain pari kierrosta menemään kentällä ja sitten odottamaan omaa vuoroani. Menin radalle Katrin(kengittäjämme) kanssa samaan aikaan.


                   Mikä takakeno xD





Ensimmäiseksi oli siis helppo töltti- luokka, joka sitten juuri ennen rataa selvisi muuksi...(En muista nimeä, joku T5? Eiku en tiä xD) Mutta ei se sitten haitannut, kun mentiin joka tapauksessa kuuluttajan ohjeiden mukaan. Vallu vähän nukkui koko suorituksen, enkä saanut sitä sitten mitenkään heräämään, kun en ehtinyt kentällä pyörimään kuin sen pari kierrosta. Eli vähän huonohkosti meni... Ihan hyvät tai sanotaanko, että normaalit pisteet saatiin eli 4.3, .4.3 ja 4.5 :))




Suorituksen jälkeen mua ketutti aika hirveen paljon ja vein sitten Vallun karsinaan ja riisuin siltä varusteet pois ja loimitin sen. Menin vähän syömään eväitäni.






Seuraava luokkani oli nelikäynti(V7 vissiin :D). Nyt ehdin herättelemään Vallun kentällä ennen suoritusta ja suoritukseni meni ihan hirmu hyvin! Tuli ensimmäinen 5.3 pistettäkin :D Muut pisteet olivat 4.8 ja 4.8. :)) Olin tyytyväinen otukseeni :))


Kisavideo:


Tässä kooste päivän luokistani, valitan laatua mutta.... Koittakaa kestää ;DD






Suorituksen jälkeen vein Vallun talliin ja loimitin sen. Heitin Vallulle hieman heinää ja vein osan tavaroista takaisin autoon äitin kanssa. Sitten mentiin palkintojen jakoon, itse ajattelin, etten millään voinut sijoittua mihinkään luokkaan, mutta tulinkin molemmissa luokissa toiseksi :)) Myös Piia ja Katri saivat ruusukkeet kotiin viemisiksi, he kyllä voittivat toinen nelikäynnin ja toinen tölttiluokan :D

Vietiin sitten kamat takaisin autoon ja lastattiin ponit kyytiin. Matkalla käytiin Hesessä syömässä. Tallilla purettiin hepat autosta ja tyhjennettiin auto. Laitoin Vallulle kuivan fleeceloimen + ulkoloimen ja sitten vein sen tarhaan syömään.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina