Sivut

30. joulukuuta 2012

Sähläystä kentällä Vallulla 30.12.2012

.... Sähläystä tosiaan... Vallulla oli hieman pöllövirtaa ja piti kyttäillä ympärilleen, että missäs näkyis 'mörköjä'.... Ja mullakaan ei paras päivä...


 Mutta mentiin äitin kanssa tallille joskus kahden aikaan tallille ja hain Vallun tavarat ja sitten itse pollen. Harjailin Vallun ja varustoin sen. Sitten suuntasin kentälle. Nousin selkään ja lähdit tekemään ympyröitä ja pysähdyksiä. Sitten lädin tulemaan keskihalkaisijaa pitkin ja toisessa päädyssä lähdin joko oikealle tai vasemmalle ja ravailin takaisin lähtöpäätyyn. Ensimmäisellä kerralla ravin sijaan Vallu tarjosi laukkaa, kun oli joku kamala mörkö pusikossa. Mutta sen jälkeen sain ravia, mutta Vallu ei ollut halukas menemään hitaasti.... Kun ne kamalat möröt voi tulla ja syödä pienen ponin ;D Aikani yritettyä vaihdoin harjoituksen pääty-ympyrälle... Eli ravailin pääty-ympyrää. Tai yritin.... Vallu tarjosi vähän väliä joukkoon laukkaa ja tölttiä... Annoin laukata sen koko kentän ympäri ja hidastin käyntiin.... Koitin samaa töltissä, mutta meiltä hukkui jarrut.... Tahin aikani, mutta ei siitä mitään tullut ja tein käännöksiä ja kiemuroita. Sitten ravasin monen monta kierrosta ympäri kenttää ja välillä ympyröitä, lähti ainakin ylimääräiset energiat... Sitten lähdin kokeilemaan tölttiä taas. Aluksi jarrut olivat hukassa, mutta suunnan vaihdettuani alkoi poni kantaa itseään ja sain rauhallista tölttiä, niin, että Vallu kulki rennosti pää alhaalla :)) Sitten otin käyntiä ja annoin Vallulle ihan pitkät ohjat ja tein kiemuroita vielä vähän lisää. Annoin Vallun kävellä uraa pitkin ja tulin keskelle ja laskeuduin selästä alas. Löysäsin Vallun vyön ja aukaisin turpahihnan ja lähdin taluttamaan sitä tallin pihatielle. Kävelin muutamia kertoja edes takaisin ja vein Vallun sitten talliin. Otin siltä varusteet pois ja loimitin sen. Sitten kävin viemässä Vallun tarhaan ja vein tavarat takaisin ylös ja lähdettiin sitten äitin kans kotiin.


Tässä vielä videopätkä teille yhdestä tölttipätkästä tänään, tän päivän parhaimpia, muttei Vallun parasta  :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina