Sivut

5. joulukuuta 2012

Vallun juoksuttelua + kisoihin pakkaamista 5.12.2012



Olinpas tänään Vallua juoksuttelemassa ja pakkaamassa tavaroita huomisia kisoja varten. Menin tallille neljän aikoihin ja hain Vallun kamat ja Vallun. Harjailin Vallua aikani ja kerrankin poni oli puhdas! Laitoin sitten juoksutusliinan kiinni riimuun ja eikun kentälle.


Vedin kentän portit kiinni ja lähdin taluttelemaan Vallua ympäri kenttäää tehden talutusharjoituksia sillä. Sitten piti pistää valot päälle, kun ei ois muuten nähnyt mitään. Aloin juoksuttamaan Vallua liinassa, aluksi käynnissä pienehköllä ympyrällä niin, että kuunteli mua. Pysähdyksiä ja tempon vaihteluita käynnissä siis molempiin suuntiin. Sitten vähän ravia ja päätin päästää Vallun irti.

Juoksutin sitä irtona hetken eikä tällä kertaa paljoa tarvinnut pyytää juoksemaan, kun juoksi itsekseenkin. Sitten otin ponin haltuuni ja kuljeskelin se perässä ympäri kenttää ilman, että mulla oli narua kiinni Vallussa.




Juoksutuksen jälkeen vein Vallun talliin ja heitin loimen päälle ja polle sai myslit ja pääsi tarhailemaan. Sitten vein Vallun kamat pois ja jäin pakkailemaan(ja siivoamaan "osastoani" tallin vintillä) kisakamppeita mukaan huomisia kisoja varten. Lähtö ei oo viel varmaa, riippuu kelistä ja siitä kuinka hyvin Vallu tulee Eikan kans toimeen samassa kopassa. Toivottavasti kaikki on perfect ja päästään lähtemään kisabaanalle Ylöjärvelle ;))


Loppuun mun piti pistää video Vallun tän päiväisestä irtojuoksutuksesta, mut arvatkaapa vaan suostuiko tää kone lataan niitä kamerasta? - Eipä tietenkään..... :/

1 kommentti:

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina