Sivut

9. joulukuuta 2012

Maastossa Vallulla 9.12.2012



Tänään menin tallille vähän 12 jälkeen. Meillä oli Lily mukana ja ajatuksena oli, että katsotaan miten Vallu reagoi Lilyyn ja toisinpäin. Hain Vallun tarhasta pihalle. Lily oli ihan innoissaan Vallusta, mutta ei kiinnostanut ollenkaan Lily. Aikamme siinä äitin kanssa pidettiin otuksia yhdessä, mutta kun Rocky päästettiin ulos piti Lily laittaa autoon ja äiti sitten lähti ajelemaan kotiin päin. Itse vein Vallun karsinaan odottelemaan maastoon lähtöä ja Elviiran tuloa.








Kun Elviira tuli, varustoitiin hepot ja lähdettiin lenkille. Hepat oli ihanan reippaita ja pirteitä. Hölkkäiltiin, laukkailtiin & mentiin mettässä. Juteltiin Elviiran kanssa kaikkea maan ja taivaan väliltä ja naureskeltiin. Hölkkä ja laukkapätkällä Arska teki jotain omia ihme hyppyjä vissiin yritti heittä ilopukkeja? :D Takaisin tullessa hepat sai yht äkkiä jonkun reippaus kohtauksen ja kävelivät super nopeasti yrittäen välillä hölkkää...








               Elviira&Arska

Elviira &Arska



Tallilla riisuin Vallulta varusteet ja laitoin sille tuplaloimituksen ja tarhailemaan. Tarhassa jäin ottamaan kuvia otuksista ja sitten menin viemään Vallun kamat pois. Menin katsomaan kun Milla ratsasti Birkillä ja odottelin, että äiti tulis hakemaan :))


                               Vallu piehtaroinnin jälkeen ;)

                            Vallu piehtaroinnin jälkeen ;)

     Keke

                                         Älkää kysykö, en tiedä mitä tässä just tapahtuu xDD

Birk

   Arska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina