Sivut

2. joulukuuta 2012

Vallun kengitys & juoksuttelua 1.12.2012




Ensimmäinen päivä joulukuuta ja vihdoinkin lunta! Ehkä se valkea joulu sieltä saapunee vielä :))

Tänään siis Vallulla oli kengitys & juoksuttelin sitä vähän. Tallille menin joskus puol kahden aikaan, Katri(kengittäjä) ei ollut vielä tullut. Hain Vallun tavarat ylhäältä, jotta pääsisin heti kengityksen jälkeen juoksuttamaan sitä. Kävin hakemassa ensin Eirikurin sisälle sulattelemaan kavioitaan, sitten Vallun ja viimeiseksi Heklan.


Eirikur pääsi ensimmäisenä kengitettäväksi. Minä laittelin hokkeja kiinni kenkiin ja sitten puhdistin tilsakumeja. Eirikurin kengitys vähän kesti, kun jäimme kuvaamaan hiirtä :D Kun Eirikur oli valmis se pääsi syömään päiväheiniä. Seuraavaksi oli Vallun vuoro saada hokkikengät allensa. Vallu käyttäytyi fiksusti ja kengityksen jälkeen nappasin Vallun juoksutusliinaan ja vein kentälle.


<-- hiiri="hiiri">



Aluksi Vallu kyttäili hieman traktoria, kun Pekka aurasi pihaa. Juoksuttelin Vallua ensin liinassa, ensimmäisellä kerralla kun pyysin sitä hölkkäämään, se veti jotain kummallista hyppypomppuloikkaa ja lähti vasta sitten ravailemaan. Muutamilla kerroilla Rocky juoksi kentälle ja Vallu otti siitä sitten hyppypomppuja. Lopuksi päästin Vallun irti juoksemaan... Mutta... Eipä olisi ponia kiinnostanut juosta yhtään mihinkään, vaan kyseli koko ajan, että onko pakko. Kamera kädessäni sain vain yhden juoksukuvan, kun en sitten saanut Vallu juoksemaan, mutta kun laitoin kameran pois niin johan Vallu pisti kaviota toisensa eteen ja juoksi.... Lopulta sitten tyydyin kuvaamaan Vallua, joka seurasi perässäni kulkiessani sen edellä :D





Ja lopuksi jaoin kaurat kaikille heposille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina