Sivut

2. joulukuuta 2012

Maastoilemassa Vallulla 2.12.2012




Tänään Vallun kanssa olin maastossa kera Henna-Riikka & Birk. Aamupäivällä menin tallille, kun tarkoituksena oli juoksuttaa varsoja ja kuvata niitä, mutta eipä sitten juoksutettukkaan. Menin tarhaan kuvailemaan tuntihevosia ja odottelemaan Henna-Riikan tuloa.

Rekku

Lovisa

Lellu

Perla


Kun Henna-Riikka tuli, lähdin tarhasta heppoja kuvaamasta ja haimme hevoset tarhasta. Vein Vallun karsinaan ja harjasin sen esiin lumipeitteen alta. Varustoin Vallun ja odottelin Henna-Riikkaa, jotta tämä olisi valmis. Kun päästiin lähtemään liikkeelle, poneilla oli hirmuisesti energiaa. Hölkkäiltiin ja hieman laukkailtiin, kun mentiin normitunnin lenkki. Kuvailin samalla maisemia ja naureskelin Birkin keksimille kommelluksille... :D Mm.. Puskista kulkeminen, mettässä juoksuun lähtö, sun muita...




       Birk



                   Ilme&asento 10++





Kun palattiin takaisin tallille, vein Vallun karsinaan ja laitoin sille tuplaloimet, eli ensin fleeceloimi ja sitten fleecevuorellinen sadeloimi. Sitten Vallu sai myslit ja pääsi tarhaan syömään päiväheiniä. :)




Ps. Lisäsin aikaa äänestykseen, jotta saan selville minkä teen, kun päättyi tasalukemiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina