Sivut

14. joulukuuta 2013

Hieno päivä, hieno poni


Tänään mulla oli Sirpan valmennus Baldurilla. Tehttiin molemmat tunnit samaa juttua, eli hidasta tölttiä ympyrällä niin, että ponin pitää itse ajatella niska pyöreeksi kun mä samalla ratsastan töltin puhtaaksi ja pidän vauhdin hitaana. Ekalla tunnilla Vallu toimi hyvin, sain sen menemään hidasta tölttiä vaikka se ei alkuun kuunnellut mua täysin vaan kyttäili muita kuin ei olisi ikinä toista hevosta nähnytkään.. Tunnin aikana Sirpa korjasi mun istunnan kuntoon, kun pakkaan kaatumaan taaksepäin liikaa. Aina kun muistin pitää istunnan kunnossa, alkoi ponikin toimimaan paremmin. 


 



Toisella tunnilla jatkettiin samalla harjoituksella ja Vallu oli heti paremmin kuulolla. Alkuun jouduin jarruttelemaan sitä, kun meinasi vauhtia tulla liikaa mutta lopputunnista se meni tasaista hidasta hyvää tölttiä. Eikä mun tarvinnut kuin pitää tasainen kontakti suuhun, pohkeen lähellä hevosta ja keskittyä siihen himputin asentooni ;) Vallu tarjoili tosi kivoja pätkiä tölttiä pehmeästi, mutta välillä se meinasi vähän jännittyä ja nokka nousta kohti taivaita. :) Kaiken kaikkiaan valmennus oli todella hyvä ja kaikkein parasta oli kuulla, että takapakkia ei olla menty vaan puksutettu eteenpäin! :D

Kuvien laatu 10++...











Tällä viikolla olen Vallun kanssa maastoillut yksin ja juoksutellut liinassa sitä. :) Eli ei siis mitään erityistä. Maastossa Vallu on toiminut todella kivasti vaikka yksin maastoon lähteminen onkin välillä vähän nihkeää. Tiistaina oli ihan karsea keli, kun lumi oli todella märkää, joten tilsoja kerääntyi ihan kiitettävästi vaikka vain juoksutin Vallun liinassa. Muuten on ollut ihan mukavat kelit, tosin torstai-yöllä vähän tuuli reilummin :D

2 kommenttia:

  1. Tätä sun blogia on vaan niin kiva lukea! Tykkään tosi paljon postauksistasi yms.. plussaa tässä blogissa on se, että itekkin tykkään issikoista :) Muuten, tosi kiva postaus/video :)

    VastaaPoista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina