Sivut

26. joulukuuta 2013

Maastoilua sateella ja ilman



 Jokos sitä ollaan jouluruoista toivuttu ja paketit avattu? Vallun kanssa me ollaan ainakin jotenkuten :D Maastossa ollaan käyty sekä eilen että tänään. Eilen matkassa oli Sanni&Cindy, mutta tänään lähdin Vallun kanssa ihan kaksin vaan maastoon.





Eilen sitten sain mahtavan idean lähteä ihan kiitettävään vesisateeseen maastoilemaan, Sanninkin sain lähtemään mukaan. Lähdettiin ihan peruslenkkiä menemään ja lähdettiinkin sitten Viloon päin. Siinä pitää mennä alikulusta ennen kuin pääsee sinne. Vähän jänskätin että mitä Vallu sanoo alikulusta, mutta ei se mitään suurta sanonut, vähän sitä jännitti kun autot huristelivat yläpuolelta ja askeleet kaikui alikulussa. Kun päästiin alikulun toiselle puolelle jatkettiin jonkin aikaa matkaa ja tultiin sitten samaa reittiä takaisin ja jatkettiin peruslenkkiä eteenpäin.

Vallu oli alkulenkin ihan kiva, kuunteli hyvin, mutta kun vauhtiin päästiin niin kuka nyt sitä vauhtia haluaisi hidastaa? Ei ainakaan Vallu ja Cindy :D Ihan muutamissa pätkissä oli sellainen olo, että mahtaako tää poni jarruttaa ollenkaan. Kovaa ei ponit mennyt aluksi vaan sellaista keskireipasta vauhtia, mutta ei millään meinannut Vallukaan jarruttaa vaikka kuinka jarrutteli... Päästin sitten yhdellä laukkapätkällä Vallun menemään vähän lujempaa niin sieltähän tuli uusi nopeusennätys :D Poneilla oli kyllä hauskaa ja niin myös ratsastajilla ;) Takaisin tallille saapuessa oltiinkin sitten Sannin kanssa ihan litimärkiä :D

Lenkin tiedot


  





 -----------------------------------------------------------------------



Tänään menin 11 tallille ja lähdettiin Sannin kanssa ajamaan Cindyllä.  Käytiin ihan peruslenkki ;) Kärrylenkistä voitte katsoa videon Sannin blogista, kunhan hän ehtii tehdä siitä videon :)


Kun tultiin takaisin kärrylenkiltä laitoin Vallun kuntoon ja lähdin maastoon sillä. Kiersin sellaisen mukavan mittaisen maastolenkin rennosti. Vallu oli tänään aika mukava, kuunteli avut hyvin ja jarrutkin pelasi ;) Hölkkäsin/laukkasin suurimman osan, aina vain kun pohjat sallivat ja toki sitten alku- ja loppukäynnit kävelin. Tänään jopa sääkin suosi meitä ja aurinko pilkahteli välillä pilvien takaa :)





Lenkin tiedot

Ponny lenkin jälkeen ;)



Piti vähän kiukutella sitten toisilleen kun vein Vallun takaisin tarhaan :D


Vaihdoin blogin bannerin, mitäs pidätte? :) Bannerista kiitos kuuluu Henna Peltolalle! :) Ainiin, jos tämä blogi näyttää hassulta, niin että nuo sivupalkit on alhaalla/missä sattuu, niin en voi sille mitään... Kokeilin kaikennäköistä mutten saanut niitä tottelemaan ja palaamaan paikoilleen vaan vaeltavat missä sattuu... Koitan keksiä jotain millä saisin ne takaisin kuriin :D

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Onko tuo Valsi sinun heppa? Ja onko se issikka. Näyttää ainakin ja tämän blogin nimikin olisi semoinen. Minullakin on oma issikka. Siitä voit lukea täältä: ihaninmaailmassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Valsi on oma hevoseni ja issikka juu :)

      Poista

Hei! :) Kiva kun olet eksynyt lukemaan blogiani! :) Toivoisin, että jätät kavion jälkesi kommenttiboxiin! :)) Parannus ehdotuksia & risuja ja ruusuja saa laittaa kunhan pysytään asiallisina ;) Myös postaus ehdotuksia saa heitellä aina tekstien loppuun :)) Antoisia lukuhetkiä! :)

Tv. Janina